Ан Хатауей се отправя на мисия до Марс

Ан Хатауей се отправя на мисия до Марс

Сподели

Носителката на „Оскар“ Ан Хатауей ще се оправи на първата пилотирана мисия на човечеството до Марс. Актрисата ще влезе в образа на капитан Ния Уилям в научнофантастичния епос и оригинален филм на Netflix „Eclipse Convergence“. Ръководител на филма е Райън Куглър, известен най-вече с прочутата си работа във филмовите поредици „Черната пантера“ и „Крийд“.

По време на пътуването си капитан Уилямс и нейният екипаж преживяват рядко космическо събитие, предава БГНЕС. То ги дарява със специални сили. Ния и колегите ѝ са принудени да се изправят не само срещу новите си способности, но и срещу отговорностите, които тези нови сили им дават.

Продукцията ще отбележи първото екранно сътрудничество между Ан Хатауей и Райън Куглър.

И двамата не са новаци в научната фантастика

Куглър е сценарист и режисьор на двата филма на Marvel за „Черната пантера“. През март създателят на „Досиетата Х“ Крис Картър заяви пред Variety, че Куглър ще рестартира любимия му научнофантастичен сериал. Има и сериал, посветен на „Уаканда“, който Райън разработваше за Disney+, но от известно време насам актуализациите по този проект са оскъдни.

Ан Хатауей в „Интерстелар“ през 2014 г.

Междувременно, наред с ролята на Селина Кайл, известна още като Жената-котка, в „Черният рицар“ от 2012 г., Ан Хатауей се събра с Кристофър Нолан, за да направи научнофантастичния епос „Интерстелар“.

Фото кредит откриваща снимка: NBC

Актуално

Избрано за вас