Сръбският кинохит „Южен вятър“ с ускорено продължение

Сръбският кинохит „Южен вятър“ с ускорено продължение

Сподели

От началото на февруари по кината в България започва излъчването на сръбския кинохит „Южен вятър: Ускорение“. Част от кастинга включва любими актьори като Захари Бахаров и Мариан Вълев.

Копродукцията е продължение на едноименния сръбски кинохит за историята на Петър Мараш, отскоро член на белградската автомафия. И обещава сериозно да вдигне адреналина по екраните и сред публиката с новия си прочит.
В главната роля зрителите ще видят Милош Биколич – многолик актьор със стремглава слава. Той е познат у нас със заглавия като „Слънчев удар“ на Никита Михалков, комедийния сериал „Хотел Елеон“ и продължението му „Гранд“.

За български медии Бикович споделя, „че е срещнал редица трудности по време на снимките, но обича предизвикателствата“. И затова е приел да влезе за втори път в кожата на крадеца на автомобили. В „Ускорение“ обаче Петър Мараш претърпява сериозна метаморфоза. Изкаран е извън зоната си на комфорт и добре познатия Белград, където и мафията е повече от добре позната.

Във версията от 2021 година на „Южен вятър“ публиката ще бъде отведена по сръбски, хърватски и български планински терени, докато главните герои водят битка за надмощие в наркотрафика.
Компания на Милош Биколич в преследването и криминалния сюжет ще правят и някои от най-известните български актьори, сред които Асен Блатечки, Мариан Вълев и Захари Бахаров, Руси Чанев – българските представители в контрабандата на забранени вещества.

„Театър на кръстопът“ се открива за втора година в Ниш

Актуално

Избрано за вас