Събрани от бирата, обединени от музиката: Стартира 5-дневният фестивал „Beerфест“

Събрани от бирата, обединени от музиката: Стартира 5-дневният фестивал „Beerфест“

Сподели

От днес Стара Загора е домакин на петдневния фестивал „Beerфест“. За осма година жителите и гостите на Стара Загора ще имат възможността да се насладят на качествено пиво, мезета и музика. На откритата сцена в парк „Загорка“ до 3 септември старозагорци и гостите на града ще могат да се насладят на любими български и чужди хитове, изпълнени на живо, пише БТА.

Старт на Beerфестът ще дадат тази вечер старозагорската група Beyonce Tribute, след тях на сцената ще се качи британецът Tony as Robbie Williams. Програмата ще продължи с изпълнения на Мария Илиева и  Pavell & Venci Venc’. Утре първи на сцената на „Beerфестът“ ще излезе Донко Марков, който ще потопи присъстващите в магията на традиционния български фолклор. След него публиката ще може да се наслади на гласа на Невена Цонева. Музикален финал на вечерта ще дадат ТОНИКА СВ.

Третата вечер ще е под знака на хип- хопа. Зрителите ще могат да видят отново DJ Stevie G Official и DJ Stanchika в колаборация с Irie Bear. Старозагорецът Keranov пък ще реди хип-хоп рими заедно с Manata и JAY, ще има изпълнения и на Fyre & Theo, както и на Гумени глави и R&B Records All Stars.

На 2 септември „Beerфест“ ще е на рок вълна. На сцената ще се качат Rockstage, Nikeca, Linkin Park Real Tribute от Унгария и Red Hot Chili Peppers Real Tribute от Сърбия. През последната вечер на фестивала посетителите ще слушат Аудиосфера, Calebrity, Inner Glow. Финалът пък ще бъде с музиката на „Остава“.

Присъстващите отново ще могат да посетят тематични кътове. А входът през всяка от музикалните вечери е свободен.

Първото издание на „Beerфест“ беше през 2015 г. Оттогава то се превръща във важна част от календара с културни събития на Стара Загора.

Актуално

Избрано за вас