Шер е обвинена, че е наела четирима мъже, за да отвлекат сина ѝ

Фото кредит: AXELLE/BAUER-GRIFFIN/FILMMAGIC

Шер е обвинена, че е наела четирима мъже, за да отвлекат сина ѝ

Фото кредит: AXELLE/BAUER-GRIFFIN/FILMMAGIC
Сподели

Шер е обвинена, че е наела четирима мъже да отвлекат сина ѝ Илайджа Блу Олман от хотелска стая в Ню Йорк. Причината била да му попречат да се помири с отчуждената си съпруга, сочат съдебни документи.

Шокиращите обвинения са отправени в документи за развод, подадени от Мари Анджела Кинг, 36-годишната отчуждена съпруга на Олман. Това се случило още през декември миналата година.

Синът на Шер е този, който пръв подава молба за прекратяване на брака през 2021 г. 47-годишният Олман и Кинг обаче са

посочили различни дати на раздяла в документите

Той твърди, че са се разделили през 2020 г., докато тя твърди, че са скъсали едва през следващата година. Двамата са се опитали да се помирят преди 10 месеца.

На 30 ноември двамата били в Ню Йорк за годишнината си, когато четирима „души дойдоха в хотелската ни стая и го взеха“, според документите, прегледани от Yahoo Entertainment. Кинг заяви, че двамата с Олман са прекарали 12 дни заедно преди инцидента.

„В момента не съм наясно с благосъстоянието или местонахождението на съпруга ми“, пише тя в документите, подадени на 5 декември 2022 г. „Аз съм много загрижена и притеснена за него. Един от четиримата мъже, които са го отвлекли, ми каза, че са били наети от майката на Олман. От август 2022 г. ми е казано, че нямам право да виждам или да говоря с него, защото в момента е заключен в лечебно заведение, което не е разкрито за мен. Казаха ми също, че той няма достъп до телефона си“.

Олман – син на 77-годишната Шер и рокаджията Грег Олман, се е борил с проблеми, свързани със злоупотреба с наркотици.

„Разбирам усилията на семейството му да се увери, че той е добре, и искам най-доброто за съпруга си“, добавя Кинг в декларацията си.

Въпреки че документите са подадени преди девет месеца, те

наскоро бяха открити

като част от бракоразводното дело на двойката. Следващата съдебна дата е насрочена за 27 октомври в Лос Анджелис.

Докато Олман е получавал медицински грижи, Кинг твърди, че Шер я е изгонила от жилището, което е споделяла с отчуждения си съпруг.

„В отсъствието на съпруга ми, Шер ме помоли да напусна семейното ни жилище. Направих това с убеждението, че плащанията на издръжката ми ще бъдат навременни и ще мога да си позволя жилище“, обяснява Кинг в документите. Тя твърди, че не ѝ е било позволено да

„прибере всичките си вещи“ и не ѝ е бил даден достъп до „опис на активите ни“,

които трябва да бъдат оценени „преди да сме в състояние да определим съдебен процес или да стигнем до споразумение“.

В документите Кинг твърди, че е получавала „спорадични“ и „недостатъчни“ плащания на съпружеската издръжка, което е затруднило воденето на съдебно дело за развода.

„Бях загубила и жилището, и здравните си грижи и трябваше да напусна страната, за да остана при роднини за известно време. Непостоянните плащания на издръжка направиха развитието на делото ми много трудно, ако не и невъзможно“, заяви тя.

Шер не присъства на сватбата на Олман и Кинг през 2013 г. Двойката избяга, а в интервю малко след годежа си Илайджа твърди, че майка му не е признала и не ги е поздравила за годежа им.

„Нямаше да чакам ничие одобрение и поздравления, точно както никога не съм чакал нищо от това през целия си живот. Начинът, по който избягах със съпругата си, е същият, по който съм правил всичко досега. Не познавам друг начин и знаехме, че е дошъл правилният момент“, казва той пред Daily Mail през 2014 г.

„Винаги съм бил черната овца в семейството си. Причината е, че ние просто имаме различни ценностни системи и различен манталитет и това много се сблъсква“, продължава Илайджа.

По-рано този месец Daily Mail публикува снимки на Олман в хотел в Лос Анджелис, където според съобщенията той живее. Изданието твърди, че неотдавна той е припаднал в имота и в момента е в рехабилитационна клиника. По-рано той призна, че е започнал да употребява наркотици на 11-годишна възраст и се е борил със зависимостта си към хероина.

Фото кредит откриваща снимка: AXELLE/BAUER-GRIFFIN/FILMMAGIC

Актуално

Избрано за вас