Орлин Горанов и Еделина Кънева разказват „Приказка за двама“

Фото кредит: БТА

Орлин Горанов и Еделина Кънева разказват „Приказка за двама“

Фото кредит: БТА
Сподели

На 15 ноември от 19 часа часа в залата на Бургаската опера публиката ще се наслади на романтика и красива музика с концертния спектакъл „Приказка за двама“.  Звездната двойка на сцената са един от най‐обичаните български певци – Орлин Горанов, и великолепното сопрано Еделина Кънева. Освен действаща певица, от една година тя е и директор на Националния музикален театър „Стефан Македонски“.

Проектът „Приказка за двама“ е една от най-романтичните музикални програми. Тя ще звучи под оркестровия съпровод на музикантите от Бургаската опера. Зад диригентския пулт е темпераментният маестро Деян Павлов. Той е чест и желан гост диригент на редица концерти и спектакли на културната институция.

Музикално-сценичният проект вече втора година е представян с голям успех в редица сцени в България – в Сливен, Благоевград, Пловдив, Русе, Плевен, Разград, Добрич, Русе. Предстоят концерти в Несебър и Плевен.

На сцената на Бургаската опера един от

най‐успешните сценични тандеми –

Орлин Горанов и Еделина Кънева, ще подари на публиката неувяхващите чувства и вечните послания на вълнуващи арии и дуети от мюзикълите „Котките“, „Фантомът на операта“, „Целуни ме, Кейт“. В това число влизат още „Моята прекрасна лейди“, „Човекът от Ла Манча“, „Singing In The Rain“ и превърналата се в емблема – „Светът е за двама“. В чудесно селектираната програма звучат и известната „Con te partiro“, изпълнявана от Андреа Бочели.  Композицията, дала името на концерта – „Приказка за двама“ /музика и аранжимент – Митко Гидишки, текст – Матей Стоянов/, също ще бъде част от спектакъла.

Подбраната селекция от световноизвестните мюзикъли и популярни песни е под отличния оркестров съпровод на музикантите от Държавна опера – Бургас. Те я изпълняват с вкус, стил и чудесно цялостно звучене.

Комбинацията от всички компоненти на концерта – известни и обичани солисти, отличен оркестър и първокласен диригент, са гаранция за една вълшебно прекарана вечер с вълнуващата музиката на „Приказка за двама“.

Билети за събитието могат да бъдат закупени на касите на Операта или в мрежите на Eventim и Grabo.

Фото кредит: БТА

Актуално

Избрано за вас