„Денис и приятели“ се завръща като подкаст и видеокаст

След 114 месеца пауза, „Денис и приятели“ се завръща с видеокаст и подкаст в YouTube, Facebook, Spotify, Apple Podcasts и на сайта denisandfreinds.com.

От студиото си в Тампа, Флорида, музикантът и водещ Денис Ризов

сяда отново зад микрофона в предаването, в което забранени разговори и теми няма, смисленото лично мнение е на пиедестал, а рокмузиката господства.

Всяка седмица с мост между България и САЩ  откровено, иронично и напълно свободно Денис Ризов ще говори със своите гости по актуални и интересни теми. Първи срещу Денис сяда Любен Дилов – син. Очаква ви много забавен приятелски разговор за политика, общество, светлото и тъмно бъдеще и какво ли още не.

“Връщаме предаването в един подновен вариант със съдържание, което да е адекватно на времето си и най-вече интересно. И

в този формат ще продължим да отстояваме идеята за свободата във всичките й форми

и  ще наблягаме на така наречения инфотеймент. Да представяме информацията по забавен и интересен начин. Част от съдържанието ще набляга на паралелите между САЩ и България. Ще си говорим с различни успели, но не непременно известни гости, както от България, така и от чужбина. И разбира се, ще има много музика.”, споделя Денис Ризов.

Феновете на предаването ще видят и любимата си рубрика „Това се случи, а не трябваше“, както и колоритните видео репортажи на Ивайло Ранков – Шеки. Верни на стила си, „Денис и приятели“ ще показват най-новото от музикалната сцена в почти всички жанрове. Всяка седмица представян ще бъде и актуален календар с културните събития в страната.

“Денис и приятели“ си остава мярка за осмислената медийна свобода. Това е вечната свободна територия на рокмузиката и умното лично мнение. А защо съм там ли? Много просто: защото

Денис Ризов за мен е повече от брат,

и най-вече защото никога не съм преставал да вярвам, че дори в глупашката днешна реалност на соцмедиите, е възможно да съществува уважение към авторитетите, както и нечовешки хумор. Произвеждали сме и ще произведем съдържание, което не се влияе от чалгата – в нейните политически или културни измерения”, казва Ивайло Нойзи Цветков, главен редактор на предаването.

Актуално

Избрано за вас