Mish Mash Fest със специално издание за Св. Валентин

Снимка: Mish Mash fest фейсбук

Mish Mash Fest със специално издание за Св. Валентин

Снимка: Mish Mash fest фейсбук
Сподели

Градският фестивал за изкуство на независими български творци Mish Mash Fest започва след броени дни! Този месец Mish Mash fest се завръща със специално издание по случай деня на влюбените.

Mish Mash FestSt. Valentine Edition ще чества красотата на живота,

любовта и виното. На 11 и 12 февруари в Ларгото /античен център „Сердика“/, пред ЦУМ ще се презентират творенията на едни от най-добрите независими автори и лейбъли в България. Всеки ще може да избере нещо красиво за себе си или да зарадва любимия човек с подарък, създаден с въображение и любов.

На щандовете ще намерите произведения от части на автомобили, мотори и самолети. Функционални, но и много добре естетически издържани форми на изкуството за ежедневна употреба. В това число мебели, закачалки, свещници, различни изделия от текстил и уникални лампи. Елегантни и нежни бижута, изработените чрез моделиране със сребърната тел. Висококачествени, изцяло натурални козметични продукти и още много…Заповядайте!

Събитието ще се проведе целия ден от 10:00 до 18:00 часа.

Mish Mash Fest е част от Културния календар на Столична община и се провежда в Комплекс Антична Сердика. Той обединява пространството под зоната на т.нар. Триъгълник на властта – сградите на МС, президентството и Народно събрание 2 (бившия Партиен дом). Състои се от две зони, едната от които е „Ларгото“ – разположено под площад „Независимост“. Втората част на комплекса обхваща археологическите останки под бул. Мария Луиза.

Джералдин Чаплин у нас за София филм фест

Актуално

Избрано за вас