Никалъс Кейдж: Насекомите са решение за световния глад

Никалъс Кейдж: Насекомите са решение за световния глад

Сподели

Никалъс Кейдж призова хората да експериментират с менюто си смело и да си създадат вкус за … насекоми. Актьорът е успял

да оцени полезните свойства на пълзящи гадинки от всякакъв вид

по време на снимките на „Ренфийлд“. Във филма, чиято премиера бе миналия март, колегата му Николас Холт е принуден да живее само на диета с буболечки. Похапвал ги е приготвени с масло, подправки и карамел.

„Не одобрявам вкуса на колорадския бръмбар, но щурците бяха супер!“,

споделя Холт в интервю за Yahoo Entertainment.

Никалъс Холт и Никалъс Кейдж по време на Q & A сесия за „Ренфийлд“. Снимка: Reddit

Кейдж вярва, че храната от насекоми може да реши проблема с глада в световен мащаб, и призова хората да се ориентират към тази доста по-здравословна алтернатива на чипса в името на всеобщото благо.

„Ако се отървете от страха и фобията от насекоми,

можете да решите проблема със световния глад.

Тези храни са с високо съдържание на белтъчини, без мазнини, с чудесни хранителни вещества. И най-важното, те са навсякъде!“. коментира артистът ползите от буболечките. Самият той обаче признава, че това едва ли някога ще се случи, пише БГНЕС.

В комедията на ужасите Кейдж играе легендарния вампир Дракула. Да сложи пелерината на мрачния символ на Трансилвания е голямо предизвикателство за актьора. Изучава старателно всички

сполучливи превъплъщения на кръвопиеца в киното, предимно тези на Кристофър Лий и Гари Олдман

„Колкото повече си мислех за Дракула като персонаж, толкова повече го виждах като онзи от „Щастливи заедно“ (Love in Exile). Безнадежден романтик, символизиращ зависимостта от каквото и да е, било то секс, хероин, и превръщащ я в жажда за кръв. А тя идва от зверско натрупване на самота и дефицит на любов в продължение на стотици години. От разбитото му сърце.“, споделя Кейдж в интервю за Collider през март.

 

Фотокредит откриваща снимка: Getty Images

Актуално

Избрано за вас