Какво е усещането за „София вкъщи“ показват брокери в нов сериал

Какво е усещането за „София вкъщи“ показват брокери в нов сериал

Сподели

Различните измерения на дома и семейството през призмата на група брокери е в основата на сюжета на новия сериал на bTV „София вкъщи“.  Той ще пренесе зрителите в колоритния и необятен свят на една от най-успешните компании за недвижими имоти в България.

Когато нейният влиятелен основател и собственик внезапно умира, най-доверените му служители Даниел и Никола

неочаквано се оказват начело на бизнеса

Ситуацията се променя още по-бързо, когато двамата научават за София – незаконната дъщеря и законна наследница на половината от бизнеса на починалия й баща.

София е от онези момичета, които трудно могат да останат незабелязани. Tя привлича вниманието с неподправен чар и позитивното си отношение към всичко, което я заобикаля.

Има силен морален компас,

знае как е правилно да се постъпи. Но като всеки млад човек, често се колебае и греши. Новината за смъртта на баща й я кара да се чувства виновна, че не е била по-решителна.

Когато пристига в агенцията, тя вижда в това възможност да опознае баща си и да намери своето призвание – въпреки или благодарение на Даниел и Никола, новите собственици.

Поредица от перипетии, сложни ситуации и приключения

ще поставят героите пред трудни професионални и морални дилеми. Изпълнени с лек хумор и забавни ситуации, епизодите ще изследват различните измерения на това какво е дом и семейството.

Нов, модерен и съвременен,

сериалът ще заложи на изцяло нови и свежи лица

В ролята на София ще изгрее младата и очарователна Владинелла Кацарска, която е завършила „Актьорско майсторство“ в класа на доц. д-р Пенко Господинов. В ролята на един от новите собственици и финансов директор на компанията (Даниел), ще бъде актьорът Иван Тодоров, а в ролята на новия оперативен директор (Никола) ще блесне актьорът Никола Парашкевов.

Продуцент на „София вкъщи“ е Кръстьо Ламбев (Concept Studio).

Актуално

Избрано за вас