Почина братът на Мадона, бездомник от Ню Йорк

Почина братът на Мадона, бездомник от Ню Йорк

Сподели

По-големият брат на Мадона, Антъни Чиконе, който от години живее като бездомник, е починал на 66 години, съобщават международните медии. Нoвината бе обявена в Instagram от Джо Хенри, който е женен за сестрата на Мадона, Мелъни Чиконе.  В In Memoriam поста си той

описа един от седемте братя и сестри на Мадона, като „сложен характер“

„Моят зет, Антъни Джерард Чиконе, напусна този свят миналата вечер“, написа Хенри в поста си. „Познавам го от 15-годишен, още от ранните ни години в Мичиган.

Бог знае, имахме сложни моменти помежду си, като истински братя

Но аз го обичах и го разбирах по-добре, отколкото понякога ми се искаше.“, продължава в публичното си съобщение Хенри. „Неприятностите избледняват; а семейството остава – с ръце, протегнати през масата. Сбогом, братко Антъни.

Искам да мисля, че Богът, в който твоята майка вярваше, го има и чака да те приеме

Поне днес никой няма да може да ме разубеди от тази мисъл.“, се казва още в поста.

Самата

Мадона още не е направила публичен коментар за загубата на брат си

След детството им в Детройт, Мичиган, пътищата им се разделят  през 1978 г. Тя заминава за  Ню Йорк, за да преследва кариера в шоубизнеса.

През 2011 г. Антъни дава публично интервю, в което разкрива, че е бездомник и живее под мост в Мичиган. Малко преди това става достояние, че той напълно се е отделил от семейството си и не поддържа никаква връзка със сестра си Мадона. Намесват се и обвинения, че не ги е грижа за него.

„Аз съм нула в техните очи – нечовек. Аз съм срам“,

казва Антъни пред журналисти. „Ако замръзна до смърт, семейството ми вероятно няма да знае или да се интересува от това шест месеца.“

Няколко години по-късно, през 2017 г., беше съобщено, че Антъни Чиконе е минал рехабилитационна програма и се е свързал отново с близките си.

Актуално