След края на сезона в „Съни бийч“: Даниел Пеев разсмива като пиколо и в „Животът на Жоро“

След края на сезона в „Съни бийч“: Даниел Пеев разсмива като пиколо и в „Животът на Жоро“

Сподели

Неволите и премеждията на пиколото Жоро – любим герой в „Съни бийч“ по bTV, са в основата на най-новия български комедиен сериал „Животът на Жоро“.

Забавната поредица тръгва от 22 май в ефира на единствения български канал с изцяло комедийно-развлекателна програма – bTV Comedy.

Епизодите ще се излъчват всяка делнична вечер от 23:00 часа.

Феновете на Жоро, а вече и на „Животът на Жоро“, ще могат да гледат епизодите и онлайн 48 часа преди ефир на видео платформата VOYO.

„Животът на Жоро“ разкрива ежедневната житейска битка на един от любимците в сериала „Съни бийч“ – пиколото Жоро (Даниел Пеев – Дънди). Той е човекът с най-чистото сърце, стъпвал някога в най-купонджийския курорт на българското Черноморие.

Жоро е първосигнален, естествен и искрен,

и никак не се притеснява да говори за наднорменото си тегло.  Обича да се шегува и с факта, че няма приятелка, но никога не успява да убеди близките си, че е щастлив с това, което има, и не му трябва нищо повече.

Какво е усещането за „София вкъщи“ показват брокери в нов сериал

Действието в сериала се развива след завръщането на Жоро (Даниел Пеев-Дънди) в родния Бургас от поредния работен сезон в Слънчев бряг.

В желанието си да направят живота му вълнуващ и смислен, родителите му – Нора (Красимира Демирова) и Петко (Пламен Пеев) – го поставят в поредица от абсурдни ситуации. Те непрестанно го забъркват в сложни, срамни, а понякога дори в опасни премеждия. Kато опитът да му намерят приятелка или да го запишат без негово знание в ЛГБТ организация. В стремежа си да го зарадват, те ще отделят средства, с които той да запише своето първо музикално парче – негова заветна мечта.

Тръгвайки по

трънливия път към създаване на бленувания рок сингъл, Жоро вероятно ще срещне и истинската любовта.

В епизодите ще се включат редица популярни български личности. Сред тях Тото от група „СкандаУ“, Станимир Гъмов, Ваня Щерева, Люси Иларионов и Златка Райкова. Жорката ще се срещне с тях по пътя към своята първа авторска песен. Саундтракът към сериала е дело на любимата бг рок банда Б.Т.Р., които създават и заглавното парче – „Пъзел“.

Актуално

Избрано за вас