„Стани богат“ благотворително: Даниел Цочев сменя Михаил Билалов

„Стани богат“ благотворително: Даниел Цочев сменя Михаил Билалов

Сподели

Притежателят на един от най-обичаните гласове от дублажа – Даниел Цочев, ще смени Михаил Билалов като водещ на „Стани богат“. Рокадата е част от благотворителните издания на шоуто, които стартират от 4 юни по bTV.

Освен Цочев, който през последните години радва публиката със спектакъла си в чест на Емил Димитров,

предаването ще водят журналистът-пътешественик Георги Милков, проф. Петър Стоянович, и др.

Всеки от тях ще придаде на играта с кауза ново свежо настроение и ще внесе личния си почерк, обаяние и хъс, а смислените два часа пред екрана ще се превърнат в празник на знанието за цялото семейство.

Епизодите под надслов „Въпрос на бъдеще“ ще съберат на стола на богатството тандем от редови граждани и популярни лица,

сред които Силвия Лулчева, Весела Бабинова, Калин Сърменов. Те ще подкрепят осем големи каузи. Фокус на първия епизод ще бъде мисията на Българска хранителна банка, доброволците и хората, на които тя всекидневно помага.

Въпросите ще задава титулярния водещ на играта Михаил Билалов, който обещава, че и в неделя няма да липсват изненадващи ходове, хубави емоции, усмивки и адреналин.

Калин Сърменов участва за втори път в благотворителния сезон на „Стани богат“.  И макар да не е напълно доволен от представянето си, защото с партньора му можели да стигнат по-напред, го намира за “все пак прилично”. Той самият бърка на един от въпросите. Малко преди водещият да ги попита кой е верният отговор, двамата решават да заключат спечелената сума до момента, защото работата им се сторила “дебела”.

Фотокредит: bTV

Актуално

Избрано за вас