Том Харди, който приспива децата и разсънва майките им

Том Харди, който приспива децата и разсънва майките им

Сподели

Актьорът Том Харди се завръща в специален епизод на британския „Сънчо“, посветен на 75-годишнината на здравната служба на Острова.

В сряда, 5 юли, когато се отбелязва годишнината от създаването на Националната служба по здравеопазване (NHS), ще бъде излъчен епизод от сериала CBeebies Bedtime Stories, в който

Харди ще чете „Зог и летящите лекари“ от Джулия Доналдсън и Аксел Шефлър.

Том Харди е записал шест епизода, които предстои да бъдат излъчени във Великобритания. Актьорът е в компанията на френския си булдог Блу.

„Зог и летящите лекари“ разказва за чудат медицински екип – навсякъде прочут, който се състои от дракон, смел рицар и принцеса. Това са добрият дракон Зог, героят Гадабут и нейна милост Перла. Летящите лекари се носят в небето и лекуват русалки, еднорози и лъвове. Но дали ще успеят да намерят лекарство за болния крал?

Детската книга е преведена и на български език. Издател е ИК „Жанет 45“.

Авторката и бивша детска лауреатка Джулия Доналдсън пише историята като продължение на първата си книга за Зог, разказваща за дракон, който е склонен към злополуки и е все още неопитен с огъня.

Доналдсън е автор на много други детски книги, сред които “ Грузулак „, “ Патилата на метлата „, „Рибко“ и още много.

По данни на BBC до края на месец май тази година изявите на Том Харди са били гледани 2,32 млн. пъти по iPlayer.

В британската „Сънчо“ поредица са се появявали и други знаменитости. Сред които Мелиса Маккарти, Кейт Уинслет, Роланд Аткинсън, Хари Стайлс, Ели Гулдинг и Доли Партън. Принцесата на Уелс също е участвала.

Актуално

Избрано за вас