Джон Малкович с първо кафе в София (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО И СНИМКИ )

Джон Малкович с първо кафе в София (ЕКСКЛУЗИВНО ВИДЕО И СНИМКИ )

Сподели
Artportal бе единствената медия, която успя да заснеме актьора при пристигането му на летище „София“.

Холивудският актьор Джон Малкович вече е в София! artportal.news бе единствената медия, допусната до среща с него на летището.

Той бе посрещнат от екип на Народния театър, на чиято сцена на 16, 17 и 18 февруари ще играе „В самотата на памуковите полета“. Спектакълът предизвика абсолютна еуфория и билетите за трите дати свършиха точно за 30 минути. С това българската публика би рекорда на гръцката, където проектът с участието на Малкович бе разпродаден за 38 минути.

Джон Малкович на тръгване от летището към хотела.

Звездата от култовия сериал на Сорентино „Новият папа“ предизвика фурор още на борда на полета от Атина, където пасажерите са го посрещнали с аплодисменти. Малкович, който има славата на изключително земен и спонтанен в комуникацията си с феновете човек, е позволил и да бъде сниман.

No description available.
Актьорът бе заснет в самолета по време на полета.

На българска земя Малкович получи албума „Съвременен български театър“ лично от създателя му, фотографът Стефан Н. Щерев. Той побърза да поръча кафе и моментално потъна в дигиталния свят на кореспонденцията си.

Джон Малкович изпи първото си кафе в София.

Джон Малкович познава прекрасно София благодарение на дългогодишното си приятелство и партньорство с Ясен Пеянков – най-разпознаваемият българин в Холивуд за последните три десетилетия. Двамата са колеги и в Steppenwolf, един от най-големите американски театри, чийто съосновател в Малкович.

Утре Малкович ще се срещне с журналисти, след което започва репетиции.

Фотокредит:
Посрещане на Джон Малкович – artportal.news;
Джон Малкович на борда на полет от Атина – Явор Попов

Актуално

Избрано за вас