Крис Макаров от група „Молец“ се сгоди

Крис Макаров от група „Молец“ се сгоди

Сподели

Музикантът и актьор Крис Макаров от група „Молец“ се сгоди за дългогодишната си приятелка Християна Кънчева. Голямата новина съобщи самият той в Инстаграм. Изпълнителят на хита „7 дни“ се похвали, че половинката му е казала „да“ със стори,

в което написа „вика ДА“

В профила на Християна се вижда и поредица от снимки от щастливото събитие, което изглежда се е случило сред природата. На тях двамата са заобиколени от техни близки приятели. Сред кадрите присъстват и романтични бележки, на които пише „все да сме заедно“ и „любов и вяра“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Hristiyana Kancheva (@xrissy_k)

В коментарите се появиха честитки от DARA, Мила Роберт, Юлиан Костов, Крис Захариев и много други.

Крис Макаров е част от създадената през 2020 г. група „Молец“ заедно с Юлиан Славчев. Името идва и от идеята, че думата „молец“ означава и „молещ се човек“, което насочва и към споделената вяра на двамата членове. Групата се радва на значителен успех още с излизането на първия ѝ сингъл „Мед“ през 2021 г.

През изминалата година името им нашумя с хита, покорил всички класации „7 дни“. Преди няколко месеца той им донесе цели 4 награди на Годишните музикални награди на БГ Радио – „БГ дует“, „БГ дебют“, „БГ видеоклип“  и „БГ текст“.

Актуално

Избрано за вас