Почина мъжът на Сандра Бълок

Почина мъжът на Сандра Бълок

Сподели

Дългогодишният партньор на Сандра Бълок Брайън Рандал почина през уикенда, съобщи семейството му в изявление за PEOPLE в понеделник. Той е бил на 57 години.

„С огромно съжаление искаме да сподели, че на 5 август Брайън Рандал почина, след 3-годишна битка с АЛС. Брайън избра да пази в тайна битката си и всички ние, които сме му близки, уважихме желанието му“, пише в част от изявлението, което семейството му публикува.

Те благодарят на лекарите, които са водили тази неравна битка заедно с него, както и на медицинските сестри, които станали техни съседи,

„жертвайки собствените си семейства“ за да бъдат с тяхното

„В този момент молим за уединение, за да скърбим и да се примирим с невъзможността да кажем сбогом на Брайън“, завършва изявлението, подписано с „Любящото му семейство“.

59-годишната Бълок се запознава с Рандал, когато той снима рождения ден на сина ѝ Луис през януари 2015 г. По-късно през същата година двамата обявяват връзката си публично и се появяват на сватбата на Дженифър Анистън и Джъстин Теру.

Брайън Рандал и Сандра Бълок / Фото кредит: MICHAEL WRIGHT/WENN.COM/ALAMY

Бълок, която е майка на 13-годишния си син Луис и 10-годишната си дъщеря Лайла, засегна темата за брака по време на участието си в предаването Red Table Talk през декември 2021 г. „Намерих любовта на живота си. Имаме две прекрасни деца. Това е най-хубавото нещо в историята“, каза Бълок по онова време.

По-рано в същия епизод на Red Table Talk Бълок каза, че Рандал е чудесен „пример“ за децата ѝ.

„Той е примерът, който бих искала децата ми да имат. Имам партньор, който е много християнски настроен и има два различни начина да гледа на нещата. Аз не винаги съм съгласна с него, а той не винаги е съгласен с мен. Но той е пример, дори когато не съм съгласна с него.“, каза звездата от „Кутия за птици“.

Вместо цветя семейството на Рандал моли да бъдат направени дарения на Асоциацията за борба с АЛС и на Масачузетската обща болница.

Фото кредит откриваща снимка: RAYMOND HALL/GC IMAGES

Актуално

Избрано за вас