Криско включва и дует с Рачков в албума

Криско включва и дует с Рачков в албума

Сподели

Парче с Димитър Рачков е една от трите колаборации в дебютния албум на Криско – „Хамелеон“, който ще излезе през септември. „Нали ми е роднина. Кръстник на децата ми. Като станете семейство, всеки трябва да прави компоромиси. Не му трябваше много, за да се навие да запишем песен. Хумористична е, да му отива на Рачков.“, сподели за NOVA хитмейкърът.

На въпроса защо чака 16 години, за да издаде албум,

Криско беше лаконичен: „Тази година имах наплив на идеи и порив да създавам нова музика. Казах си, че ако сега не извадя албум, няма никога да стане. Има по 3-4 песни от всеки стил, в който съм работил през годините.“

Наскоро музикантът е станал на 35. Празнувал е рожден ден в тесен семеен кръг у дома. „Отдавна материалните неща не ме вълнуват. За мен е важно да прекарвам повече време вкъщи, със семейството си.

Наскоро един съученик имаше рожден ден, събрахме се с компанията от училище в Габрово.

Не се бяхме виждали към 7 години. И адски много се изкефих. Горд съм, че не съм се променил за хората около мен.“, откровен е Криско. „Популярността прави лоша услуга на тези, които се самозабравят и губят по пътя. Като слизаш от върха по стълбата надолу ще видиш същите хора, както когато си катерил нагоре”.

Момчето, което създава с еднаква лекота хип-хоп, поп музика и тлъсти чалга хитове,

говори за наследниците си Амая и Даниел.

Със съпругата му Цвети се справят благодарение на правилно разпределение на силите у дома. И на създаден режим при децата: „Да кажеш, че нямаш време за нищо, е извинение. Ако иска силно нещо, човек винаги намира време. И двамата са артистични.

Хващат такта, темпото, тоналността,

но дали някой от тях ще прояви интерес към музиката – ще видим.“

Криско признава, че са доста палави. „Като всички деца и те откачат от време на време и човек си мисли всякакви неща, които би им причинил.“, казва таткото с намигване. „Сега им е времето да правят пакости. По-добре на млади години да правят глупости, отколкото на дърти.“

 

Фотокредити: Facebook Krisko Official, Instagram Kriskobeats

Актуално

Избрано за вас