Мария Бакалова гостува на снимачния сет на „Игри на волята“

Фотокредит: NOVA

Мария Бакалова гостува на снимачния сет на „Игри на волята“

Фотокредит: NOVA
Сподели

Най-успешната българска актриса в Холивуд – Мария Бакалова, бе гост на снимачния сет на „Игри на волята“. Тя изгледа с интерес мащабна битка между отборите в компанията на своя любим Валери Григоров, който участва в последния сезон на шоуто на NOVA.

Преди броени дни двойката отбеляза със семейството на Валери рождения ден на неговия баща. 

Звездата от „Борат“ се запозна отблизо с екипа и участниците на приключенското риалити. Компанията й потърсиха и част от участниците от предишния четвърти сезон, които сега работят като редактори на терен. Валери поддържа близки приятелски отношения с някои от съратниците си от „Игри на волята“.  Те продължават да се събират и споделят приключения заедно. 

Фотокредит: NOVA

Към Ел Ей Мария и Валери ще потеглят отново след около месец, като към момента се предполага, че ще се установят да живеят там. Лятната ваканция

двойката ще прекара в семейната вила на родителите на Валери в Синеморец.

По данни на NOVA тази година участниците, които са се включили в първата фаза на кастинга са били над 8 000 души. Снимките на пети сезон са започнали на 19 юни, като тази година предизвикателствата ще бъдат по-екстремни и вълнуващи, а социалната игра ще бъде по-важна от всякога.

Фотокредит: NOVA

„И тази година не изневеряваме на традициите си по отношение на участниците и надграждаме. Те са много интересни хора. Освен това, самите изпитания са станали доста по-сложни от това, което сме свикнали да виждаме досега.

А това ще доведе до един див пети сезон.

Очаква ни зрелище, на което зрителите на NOVA ще могат да се насладят. Тази година ще се състезават доказани спортисти, хора, които следят формата от самото начало и са много добре подготвени и стратегически“, споделя водещия Димо Алексиев по повод новия сезон.

Състезанието за 100 000 лв. тази есен ще има не двама, а трима водещи тази есен. Актрисата Ралица Паскалева наскоро обяви, че е бременна.

Актуално

Избрано за вас