Кари Брадшоу не държи само пуловери в кухнята си

Кари Брадшоу не държи само пуловери в кухнята си

Сподели

Без излишен драматизъм, но новият трейлър на „И просто ей така“, сезон 2, разтърси Манхатън до основи.

„Никога не знаеш какво може да донесе бъдещето…“

Репликата е на Сара Джесика Паркър, която ще разкрие нетипични за героинята ѝ Кари Брадшоу способности в продължението на „Сексът и градът“. Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис ще завладеят екрана на 22 юни по HBOMax.

От новия трейлър на сериала разбираме, че кухнята на Кари Брадшоу не е просто допълнителен дрешник. Кари може да я използва и по предназначение. Гледка, която буквално шокира Шарлот.

„Като да видиш куче да ходи на задните си крака“, прави сравнението Entertainment и припомня: Модната прима веднъж се пошегува, че използва фурната си само като място, където да държи пуловерите си.

И ако си спомняте хаоса в кухнята, когато Александър Петровски (Михаил Баришников) си бе наумил да направи вечеря у Кари, в „И просто ей така“

Кари знае как да чукне две яйце.

Макар мнозина от феновете на сериала да кажат, че каквото и да става от тук нататък, нищо не може да „бие“ новината, че Саманта Джоунс (Ким Катрал) се завръща. От новия трейлър виждаме сътресения и в отношенията на Миранда Хобс (Синтия Никсън) с Че Диас (Сара Рамирес).

„Не знам коя си“, казва Миранда на партньорката си край басейна.

Междувременно Шарлот (Кристин Дейвис) изглежда се забавлява, пиейки шотове с дамите и вероятно се връща към света на изкуството.

И след това, разбира се, идва Ейдън (Джон Корбет).

Корбет се завръща в ролята на една от най-големите любови на Кари. „Да седя тук с теб е като 10 години просто (миг)…“, казва той, преди да щракне с пръсти.

Четете още:

Ким Катрал се завръща за една сцена време в „И просто ей така“

„И просто така“ не всичко е добре да остане в миналото

Хитовият сериал „И просто ей така…“ се завръща през лятото

Зад кулисите на продължението на „Сексът и градът“ (галерия)

Актуално

Избрано за вас