Фреди Хаймор скрит в килер заради тв водещ

Фотокредит: Gtres

Фреди Хаймор скрит в килер заради тв водещ

Фотокредит: Gtres
Сподели

Британският актьор  Фреди Хаймор е трябвало да се скрие в килер за метли, за да избегне среща с телевизионен водещ, който побеснявал, ако види госта си пред ефир. Звездата от сериала „Добрият доктор“

буквално бил „захвърлен“ в сервизното помещение от екипа на шоуто

„Опитвам се да не назовавам имена, но този домакин не обича да приема гости предварително“, сподели по време на гостуване в Jimmy Kimmel Live  Хаймор. „Идвах зад кулисите с двама продуценти. Когато видяха водещия в края на коридора, те бяха наистина, наистина уплашени.“

Ако не сте запознати с контекста и попаднете директно на следващата реплика на Хаймор, то тя би звучала като овертюра към изнасилване: „Хванаха ме и ме хвърлиха към съседната врата, която беше точно до коридора, и това беше килер за метли – тъмен килер за метли.

Актьорът продължи:

Бях там за около минута и те бяха като агенти от тайните служби

на телефоните си като: „Чисто ли е? Чисто ли е? Тръгна ли си? Можем ли да го изведем?“. Бях ужасéн. И тогава просто си тръгнах, сякаш нищо не се е случило!“, добави той.

За разлика от това изключително стресиращо преживяване, Хаймор нарече задкулисната атмосфера в токшоуто на ABC на Кимел „най-добрата“. Той се пошегува: „Така че това е много по-приятен начин да прекарам вечерта си“, и добави през смях:

Благодаря ви, че сте почтено човешко същество“.
Фотокредит: JACK ROWAND//ABC

Кимел попита Хаймор дали е споменал инцидента, когато се появи в неразкритото шоу. „Не съм сигурен дали са знаели“, каза той. „Мислех, че не е добър момент да кажа:

„Радвам се да те видя. Току-що ме вкараха в килера за метли, защото с гадния си характер си психирал целия си екип.

По време на последното участие на Хаймор в Jimmy Kimmel Live през 2021 г., звездата от „Чарли и шоколадовата фабрика“ разкри, че се е оженил за „прекрасна жена“.

Смешно е – откакто нося този пръстен, хората ме питат дали съм женен, така че реших, че трябва да го изясня“, каза той. „Но аз съм толкова щастлив, колкото един британец може да бъде и сега съм женен за много прекрасна жена.

По време на Великденското си интервю при Кимел актьорът разказа

до колко е свикнал вече с термини като „съпруга“:

Свикнах с пръстена, всъщност не си играя толкова много с него, в началото постоянно си играеш с него. Играеш? Да, това звучи добре. Но да, „жена ми“ все още ми звучи малко непривично.

Актуално

Избрано за вас