Крис Еванс вдигна тайна сватба с 26-годишна актриса

Крис Еванс вдигна тайна сватба с 26-годишна актриса

Сподели

Актьорът Крис Еванс, на когото поколения от фенове благодарят за убедителната му роля на „Капитан Америка“ във филмите на Marvel, изглежда е преминал в отбора на женените. Твърди се, че той се е оженил за своята приятелка Алба Баптиста на скромна церемония в дома им в Масачузетс.

Въпреки че официални представители на двамата все още не са коментирали новината, някои американски медии вече разпространяват информацията за сватбата им. Сред гостите на този специален ден са били приятели и колеги на Крис от филмовата индустрия, като Робърт Дауни-джуниър, Крис Хемсуурти Джеръми Ренър.

Вътрешен източник разказва, че годежът е бил „строго охраняван“.  Гостите са подписали декларация за неразкриване на информация и са били лишени от телефони.

Актьорът и неговата 26-годишна любима не са от най-публичните холивудски двойки. Двамата имат връзка, която е описана като „сериозна“ от ноември 2022 г.

Крис Еванс преди време изрази своите чувства и желание за брак в интервю за списание People. Той сподели, че иска да има семейство и че връзките са едно от най-големите постижение в живота на човека.

Алба Баптиста е португалска актриса, която се е снимала във филми като „Монахинята воин“, „Патрик“ и „Дъщерята на закона“. Освен че се снима, тя се занимава с хуманитарна помощ в сиропиталище в Камбоджа.

Актуално

Избрано за вас