Лиъм Пейн отмени турнето си заради бъбречна инфекция

Фото кредит: IAN WEST/PA IMAGES/GETTY IMAGES

Лиъм Пейн отмени турнето си заради бъбречна инфекция

Фото кредит: IAN WEST/PA IMAGES/GETTY IMAGES
Сподели

Бившият член на One Direction Лиъм Пейн е отложил турнето си в Латинска Америка, след като е бил хоспитализиран със „сериозна бъбречна инфекция“, пише The Guardian.

„С натежало сърце трябва да ви съобщя, че нямаме друг избор, освен да отложим предстоящото ми турне в Южна Америка“, написа 29-годишният певец в Instagram. Той сподели видеоклип, в който се обръща директно към феновете. „През изминалата седмица бях в болница със сериозна бъбречна инфекция. Това е нещо, което не бих пожелал на никого. Препоръката на лекарите е да си почина и да се възстановя.“

Изпълнителят се извинява а всички, които са си купили билети и допълва, че

работят по пренасрочване на турнето

възможно най-скоро, но засега ще възстановят парите на купувачите. „Благодаря както винаги за любовта и подкрепата и с нетърпение очаквам да се видим скоро“, завършва Пейн.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liam Payne (@liampayne)

Във видеото Пейн казва, че е започнал репетиции за турнето, но напоследък е бил „малко зле“ и „се озовал в болница с лоша бъбречна инфекция“.

„Току-що ме посъветваха, че сега наистина не е моментът да съм на път и да се опитвам да се възстановя от това“, добави той.

Пейн не е издавал албум от 2019 г. Той заяви, че турнето е част от

завръщането му към музиката,

като в момента се работи по нов албум. „Правя албум за разнообразие, което е доста забавно“, каза той в интервю за iFL TV през май. „Получи се добре, развълнуван съм, че ще го издам, и този път определено искам да направя турне, което е необичайно. Защото дълго време не бях сигурен, че ще правя турнета. Малко бях престанал, но наистина съм развълнуван да се върна на пътя и да отида да видя всички фенове. Ще бъде забавно.“, казва още той.

Пейн беше член на бой бандата One Direction от 2010 г. до излизането на групата в безсрочна ваканция през януари 2016 г. През това време групата предприе четири световни турнета, включително две такива на всички стадиони. В допълнение към LP1, Пейн си партнира с Alesso през 2020 г. за EP, наречено „Midnight Hour“, и издава сингъла „Sunshine“ през 2021 г. Той е част от саундтрака на анимационния филм „Ron’s Gone Wrong“.

Фото кредит откриваща снимка: IAN WEST/PA IMAGES/GETTY IMAGES

Актуално

Избрано за вас