Новият мъж на Ариана Граде изостави семейството си заради певицата

Новият мъж на Ариана Граде изостави семейството си заради певицата

Сподели

Новият мъж на Ариана Гранде – Итън Слейтър остави съпругата и бебето си заради певицата. Звездите от „Wicked“ завързаха приятелство по време на снимките на адаптацията на мюзикъла от Бродуей в Обединеното кралство и започнаха да се срещат, след като браковете им се разпаднаха, пише БГНЕС.

Един от източниците сподели пред „People“, че химията между тях се забелязвала още на снимачната площадка. „Те бяха много мили един към друг и често ги виждахме да се смеят заедно. Всички обаче просто си мислеха, че и двамата са щастливо женени, и не очакваха, че в крайна сметка ще се срещат“. Още тогава станало ясно, че Ариана доста си пада по Итън Слейтър.

Друг източник разкрива, че тяхната истинска връзка е започнала едва след като и двамата са се разделили със съпрузите си. Зараждащият се романс е бил особено труден за отчуждената съпруга на Слейтър – Лили Джей. Те се ожениха през 2018 г. и имат общ син, който се роди през август миналата година. Въпреки това 31-годишният Итън подаде молба за развод тази седмица.

30-годишната Ариана се раздели със съпруга си Далтън Гомес през януари след близо двегодишен брак. Двойката обяви раздялата си едва този месец.

Фото кредит откриваща снимка: STEPHEN LOVEKIN/VARIETY/PENSKE MEDIA VIA GETTY IMAGES; KEVIN MAZUR/GETTY IMAGES

Актуално

Избрано за вас