Наталия Кобилкина: Разводът не е синоним на провал, а шанс за развитие

Наталия Кобилкина: Разводът не е синоним на провал, а шанс за развитие

Сподели

Мотивационният лектор и сексолог Наталия Кобилкина не би споделила живота си с мъж заради дебелината на портфейла му. „Има жени, които могат да бъдат с мъж за пари. Аз не мога!“, заяви за bTV тя.

На 16 юни в Марбея тя ще проведе ВИП семинар „Гейши 2“,

който освен трикове за по-добро себепознание и отключване на женската енергия, срещу сумата от близо 2400 лв предлага на желаещите „техники за задържане на мъже“.

В сайта й услугата е описана като „Как да развием нашите мъже и да ги подкрепим, за да бъдат богати“. Симпатичният оксиморон в бизнеса и личния живот на сексоложката не я тревожи. Преди дни тя сподели в социалните мрежи новината за края на втория си брак с бизнесмена Такис и отключи торнадо от коментари, част от които подлагат на съмнение професионализма й.

„Пишат ми „Какъв терапевт си ти, щом не можеш да задържиш един мъж?!“.

Много световни терапевти имат паралелни връзки и отношения, и играят картинката с щастливото семейство за пред обществото

Това не е нашия случай с Такис. Комуникацията ни с него винаги е била на масата.“, обясни Кобилкина.

Тя пожела толкова цивилизован и изпълнен с любов развод на всяка двойка. С вече бившият й партньор не спират да се грижат един за друг, да се виждат. Свързани са от благодарност и уважение към шестте години заедно. Двойката споделя грижите за 5-годишния си син Филип.

„Той ни попита само „Обичате ли се?“. И като разбра, че да, на новината за раздялата реагира с „Добре!“.

Пет годинки е перфектната възраст за едно дете да приеме такава промяна,

защото му съобщаваш свършен факт. Филип е свикнал да пътуваме с Такис. Знае, че единия от нас непрекъснато е някъде. Двамата няма да кажем никога нищо лошо един за друг пред детето.“, откровена бе сексоложката.

С бизнесмена са започнали да обсъждат раздялата си от лятото. Разводът предложила Наталия, а Такис казал само: „Благодаря ти, отдавна чаках такова нещо!“.

За Кобилкина разводът не е синоним на провал, а нова възможност за развитие

Причината за разрива в отношенията им било усещането, че се задушават един друг с любовта си и имат нужда от въздух. И двамата са били постоянно във връзки, но и двамата сякаш имали нужда да останат сами, за да изградят връзка със себе си.

Кобилкина е откровена, че явно е избързала след първия си брак и не си е дала повече време за себе си след раздялата. Това определя и като урока, който според нея й се дава да научи.

„Винаги уча своите клиенти да избират себе си.

В един момент аз толкова обичах Такис, че сякаш се разтворих в него и загубих себе си.“, казва тя.

Споделя, че не е жена за един мъж за цял живот. „Това не е моята история и не искам да покривам такава парадигма. Винаги съм била за честността и истината.“ Категорична е обаче, че може да има „любов, докато смъртта ни раздели“, но това не е за всеки.

Според нея разводът ще е филтър и за кариерата й. Тези, които я харесват, ще останат до нея.

 

Фотокредит: Facebook Наталия Кобилкина

Актуално

Избрано за вас