Бившата муза на Рачков работи като брокер след раздялата им

Бившата муза на Рачков работи като брокер след раздялата им

Сподели

Бившата муза на Димитър Рачков – Анита Димитрова, работи като брокер след раздялата им. Плеймейтката коментира отношенията им пред „България днес“ за пръв път, след като се изнесе от жилището на комика през януари.

„Много ми беше трудна и мъчителна раздялата с Димитър Рачков.

След нея изпаднах в дупка, което ми се случва за първи път в живота.

Но благодарение на хората, които ме подкрепиха, и разбира се, на себе си успях да се измъкна. Вече съм добре и щастлива.“, признава блондинката от Хасково.

„Болката, която изпитвах при раздялата с Димитър, беше силна, но и чисто битово за мен беше трудно – трябваше да си намеря жилище, освен това и нова работа. Справих се с всичко и съм горда от себе си, защото започва нов етап от живота ми. Сякаш съм преродена“, с усмивка заявява Анита.

Тя опитала да работи в банка, но динамичната й натура не успяла да остане дълго време зад бюро.

Анита говори с респект за един от най-обичаните родни актьори и твърди, че в тригодишната им връзка той нито веднъж не я е накарал да се чувства зле. Не са имали скандали и пререкания.

Възрастовата разлика между двойката бе 24 години.

Вижте цялата история тук.

Междувременно Рачков се събира с друга своя половинка от миналото – Христина Апостолова,

в сериала „Всичко за сина ми“. Актрисата, която работи предимно като сценарист, е майка на сина му Димитър-младши. Любопитен факт е, че „Всичко за сина ми“ е продуциран за БНТ от Евтим Милошев, с който Апостолова живее на семейни начала.

Актуално

Избрано за вас