Рачков разказва „Всичко за сина ми“ с бившата си жена в сериал на БНТ

Рачков разказва „Всичко за сина ми“ с бившата си жена в сериал на БНТ

Сподели

Димитър Рачков се събира на екран с бившата си жена Христина Апостолова в нов сериал за БНТ. Снимките на „Всичко за сина ми“ започват след броени дни. Изпълнителен продуцент на проекта е компанията Dream Team в лицето на Любо Нейков и Евтим Милошев.

Любопитен е фактът, че ролята на екранния син на Рачков и Апостолова ще се играе от Петър Милошев

Момченцето е плод на любовта на сценаристката и дипломирана актриса с Евтим Милошев, с който живеят на семейни начала близо 20 години.

Евтим Милошев и Марта Вачкова на сета на „Откраднат живот“ с Митко Рачков-младши. Снимка: NOVA

Петър е на 13 годинки и вече има епизодична роля в друг проект на баща си – „Откраднат живот“ по NOVA. В медицинската поредица той си партнира за известно време с брат си Димитър Рачков-младши, който публиката познава като Коко, доведеният син на героинята на Марта Вачкова.

„Сериалът „Всичко за сина ми“ е за един самотен баща – известен комик, който отглежда сина си сам и се бори с професионалните и личните си перипетии в живота. В ролята е актьорът Димитър Рачков“, каза за БНТ Апостолова. Освен като лице в главна женска роля, тя е и главен сценарист на сериала.

Христина Апостолова със синовете си Петър и Митко. Снимка: NOVA

Много съм вдъхновен от сценария.

Зрителите ще имат възможност да видят нюанси от актьорския талант на Димитър Рачков,

които според мен не са толкова широко разпространени. Сериалът имам много голям потенциал – както комедиен, така и драматичен“, сподели креативния продуцент Павел Г. Веснаков.

В каста на комедийната драма ще видим още Ириней Константинов, Моню Монев, Рая Пеева, Христо Пъдев, Недиляна Павлик, Радостина Ганева, Ралица Туджаро, Нели Вълканова, Филип Буков и др.

Фотокредит откриваща снимка: Facebook Димитър Рачков Официална

Актуално