Магията на парите: Кой цвят привлича финансово изобилие според зодията ви?

Магията на парите: Кой цвят привлича финансово изобилие според зодията ви?

Сподели

Магията на парите e енигма и до ден днешен, но това не означава, че не можем да подпомогнем привличането им. Според зодията ни. Портфейлът е един наистина важен аксесоар в нашия живот, който не само дава дом на парите ни, но може да послужи и като магнит за нови финансови постъпления.

В крайна сметка, както всичко останало в живота ни, парите също са енергия. Съответно, за да ги привлечете, е важно да създадете достатъчно привлекателни условия за да разполагате с повече от тях. Но знаете ли, че ако изберете правилния портфейл, той ще ви помогне не само да спестявате и да натрупвате финанси, но и да привлече изобилието в живота си?! Днес, с помощта на звездите, ще ви споделим как да направите точно това!

Първото правило, за да имате винаги достатъчно пари е да не пестите средства при избора на портфейл. Имайте предвид, че винаги е по-добре да изберете естествени и висококачествени материали и да заложите на модели, които са с по-големи размери, така че банкнотите да са удобно разположени в портфейла ви и да не се набръчкват, намачкват или разкъсват.

Второто правило е винаги да поддържате портфейла си чист и подреден! Безпорядъкът в него  отблъсква енергията на парите. Ето защо не трябва да съхранявате излишни неща като ненужни хартийки, стари касови бележки или невалидни чекове. Важно условие, за да привличате повече пари в живота си е и никога да не оставяте портфейла си празен! В него винаги трябва да има нови, лъскави банкноти, които да предизвикат изобилие в живота ви.

Третото правило е да изберете портфейла си така, че неговият цвят да повишава вашата парична енергия. А за да определите правилния цвят за вас, трябва да знаете вашия зодиакален знак. Според древната ведическата астрология, възникнала преди повече от 5000 години, всеки знак от зодиака има точно определен цвят, който отговаря за различни аспекти в живота ви. А кой е цветът, който ще привлече изобилието и богатството за вас? Ето и отговора на този въпрос.

Овен

Ако сте сред дамите, представителки на зодия Овен, тогава най-подходящо за вас ще е да носите портфейл в червен цвят. Овенът се управлява от планетата Марс, което почти сигурно гарантира, че вие сте темпераментна личност, която притежава свой собствен неподражаем блясък. Ето защо портфейлът ви трябва да е също толкова ярък и забележим като вашата собствена енергия.

Телец

Най-подходящите цветове за портфейла на дамите, представителки на зодия Телец, са снежнобялото, ярко розовото или наситено синьото. По правило телците са практични и пестеливи и за тях материалната част от този свят не е на последно място. Този знак се управлява от планетата Венера, която обича да се наслаждава и да блести, докато тъне в лукс и разкош. Ето защо за дамите Телец е особено важно да изберат не само красив, но и скъп портфейл.

Близнаци

Ако сте сред дамите, представителки на зодия Близнаци, то обезателно изберете портфейл в зелен цвят. Благодарение на управителя на знака – планетата Меркурий, вашите силни страни са лекотата, гъвкавостта и общителността. Поради това имате специална способност бързо да преговаряте и лесно да попълвате празнините в портфейла си, чрез необходимите връзки и умелата ви комуникация. Но типични за Близнаците качества са също прахосничеството и твърде внезапните и понякога крайно прибързани решения, свързани с харчене на големи суми пари. Зеленият цвят, на портфейла, обаче, ще ви помогне да пестите финансите си и да подхождате по-разумно по отношение на разходите си.

Рак

Дамите, представителки на зодия Рак се отличават с искреност, нежност и емоционалност. Този знак е под егидата на Луната, която придава на притежателката му загадъчност и нежност, вродени ѝ по природа. Ето защо за вас ще е най-добре да изберете портфейл в млечен, бял, сребрист или седефен цвят, които носят изобилие и благополучие за водните знаци.

Лъв

Ако вие сте дама, представителка на зодия Лъв, то няма нужда да ви напомняме, че сте родени, за да бъдете лидери! Често този знак има желанието да промените целия свят само с едно щракване на пръсти. А носителките му са амбициозни, щедри и великодушни. Слънцето, което управлява родените под знака на лъва, ви дава специална сила. А за да привлечете изобилието в живота си е най-добре да заложите на портфейл на добре позната и доказана с времето марка, който задължително да бъде в ярък, огнен цвят като златисто, оранжево или пламенно червено.

Дева

Дамите, представителки на зодия Дева са най-големите любители на чистотата в зодиака и са родени перфекционисти. Този знак се управлява от планетата Меркурий. А за да може портфейлът на дамите, носещи тази зодия да привлича пари, е достатъчно той да бъде в нюанси на зеленото и винаги чист, спретнат и подреден в специален ред, който само една истинска Дева може да наложи!

Везни

Ако вие сте сред дамите представителки на зодия Везни, то тогава вашият знак се управлява от планетата Венера. Това ви прави дружелюбни и милостиви. Венера ви дарява с красота, привлекателност и усещане за стил. А за да привлечете изобилието в живота си, изберете портфейл в снежнобяло, горещо розово или ярко синьо.

Скорпион

Дамите, представителки на зодия Скорпион, се управляват от планетата Марс. Това ви дава страст във всеки аспект на живота и ви кара да поемате рискове, толкова дръзки, че малцина биха се осмелили да ви последват. Вие сте роден борец за справедливост, бърз като огън и мълниеносен като светкавица. Ето защо не бива да ви очудва, че цветът, който ще привлече изобилието в живота ви е яркото и дръзко червено.

Стрелец

Дамите, представителки на зодия Стрелец, са под влиянието на планетата Юпитер. Това носи в живота ви светлината на знанието и вродената мъдрост на сътворението. Вие обичате да учите другите, но и сами се наслаждавате да вкусвате от плодовете на познанието. А както добре знаем – знанието е злато! Ето защо, за да привлечете изобилието в живота си е добре да избере портфейл в жълти, коралови или златисти цветове.

Козирог

Дамите, представителки на зодия Козирогът, са непоправими кариерист, покровителствани от планетата Сатурн. Вие винаги върви към целта си упорито, смело и последователно. А цветовете, които ще ви донесат изобилие са дръзко лилаво, тъмно синьо и наситено черно.

Водолей

Водолеят е знакът, който свързваме със свобода и независимост. Дамите, представителки на тази зодия, обичат новите преживявания, не толерират общоприетите шаблони и умеят да работят чудесно в група или екип. Планетата, която управлява знака на Водолея е Сатурн, а цветовете, които ще донесат изобилие за този знак са наситено лилаво, тъмно синьо и матово черно.

Риби

Ако вие сте сред дамите, представителки на зодия е Риби, то значи имате силна интуиция и знаете как да я използвате във ваша полза! Вие сте емоционални и нежни създания, с мек характер и вродена загадъчност. Вашият знак се управлява от планетата Юпитер. А това, което най-силно и истински ви привлича е тайното знание за света и неговият скрит смисъл. Ако искате портфейлът ви да привлича изобилие в живота ви, то изберете такъв в жълти, коралови или златисти цветове.

Източник: dama.bg

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас