Да ти отлепят брадата след 4 часов грим: бекстейдж с децата от „Бон-Бон“ в „Капките“

Да ти отлепят брадата след 4 часов грим: бекстейдж с децата от „Бон-Бон“ в „Капките“

Сподели

„Никаква брада като порастна!“. Това си обещава Васил Кънев, след като минава 4-часов грим за образа на Йордан Караджов в „Като две капки вода за всяко дете“. 8-годишното момче е част от школата на „Бон-Бон Мюзик“, чиито таланти сформираха 5 от осемте дуета в благовторителния мини сезон на шоуто по NOVA.

Васко и Тити спечелиха зрителския вот в първата вечер на шоуто с „Ако си дал“ на Емил Димитров.

В тандем с Тити Папазов Васко

спечели зрителските симпатии в първия лайв с песента „Ако си дал“ на Емил Димитров

Да сложи перуката на естрадния ас и да отиграе театралната му  дикция на изпълнение е най-малкият проблем за детето. Особено предизвикателство е трансформацията му във фронтмена на „Сигнал“, който освен брада има и гола глава.

Това значи използване на силиконов скалп, чието слагане е изключително бавно, а отстраняването му – меко казано болезнено, споделят от екипа на „Бон-Бон“ за artportal.news.

За Васко, който освен силата на музиката владее таекуондо и карате,

е било сложно да затрепти на една вокална честота с Тити Папазов. Футболният треньор влага огромно сърце във всяко изпълнение и просълзява публиката с искреността си. Но и с просто ухо е доловимо, че талантът му е по-голям в спорта, отколкото в музиката. „Тити повличаше детето в различни посоки на песента и се наложи да се справяме с това в движение. Пробвахме дори на Васко някой да му пее фалшиво в ухото, за да се адаптира към маниера на Тити.“, разказват с усмивка oт „Бон-Бон“.

От ляво на дясно – Гого, Васко, Боги и Алекс се забавляват в рекламните паузи, дори и да нямат търпение да свалят грима.

За да предотвратят конфузни ситуации и да предадат максимума на сцената в даден образ,

 петте звезди изпълняват песните си пред децата от „Бон-Бон“

Заедно правят анализ и стигат до решения, с които песента да зазвучи „Уау!“.

Алекс Марков, който според хора от продукцията е „Като две капки вода“ с Калин Врачански и визуално, и като характер, сбъдва мечта с образа на Аладин: „Той участва в повечето мюзикъли на „Бон-Бон“, има опит в жанра и самочувствие. За изпълнението на Prince Ali трябваше да му се сложат лещи, които не успя да понесе.“  

Алина и Вики в полет и в образа на Риана.

При слънчевата Алина Данчева

най-голямото предизивкателство се оказва да кликне с диапазона на Вики Терзийска

Гласът на вокалистката на „Мастило“ е доста по-нисък. Заедно те изнесоха част от най-танцувалните песни в шоуто – атакуваха с гъвкавия ханш на Шакира (Waka-Waka), скочиха в маратонките на Риана за We Found Love, и раздвижиха публиката с „Играя стилно“  на Мария Илиева.

Гого изкара геройски изпълнението на La Chate Mi Cantare, въпреки падането по стълбите.

При Георги Марков, който пя в дует с Краси Радков, се случва нелеп инцидент

Във втората от трите вечери на формата той се представя като „Тото КутунеВ“ и с поетът на Северозапада трябва да изпълнят La Chate Mi Cantare. Рачков и Геро ги обявяват, следва рекламна пауза, в която Гого вече слиза от асансьора. Зрителите не виждат как детето пада по стълбите заедно с акустичната си китара. Подтиска сълзите и болката в името на професионализма.

„Когато журито го пита „Боли ли много?“, той отговори „Какво значение има, нали всичко мина!“.“, разказват от екипа на „Бон-Бон“ с усмивка. „Гого е голям артист, той успя да заблуди и нас, излизайки с такова самообладание на сцената. Но родителите му ни пратиха клипче, от което се вижда колко зловещо е падането. Имаше огромна синина на крака, но нищо счупено, слава Богу.“

Маги Джанаварова и Боги изграждат силна емоционална връзка в шоуто.

Богомила Янева е сред малките герои на шоуто, защото

в дует с Маги Джанаварова изнесоха най-тежките вокално песни

Скочиха в образите на Тина Търнър, Уитни Хюстън и Дженифър Хъдсън. „При Боги всеки образ беше чернокож и това се оказа тежко откъм грим. Маги й помагаше изключително много вокално и двете се сближиха много.“, споделят от „Бон-Бон“.

Джанаварова, която разкри бременността си от сцената на „Като две капки вода за всяко дете“, описва работата с Боги като „благословия“ и е впечатлена, че детето отваря книжка и чете, за да бори стреса преди излизане на сцена. „Всяка от звездите се привърза трайно към своя малък двойник. Бяха много мили с децата и им помагаха всячески. Тити знае, че Васко е спортист, и живо се интересува как се развива в бойните изкуства. Маги Джанаварова беше намерила време да намери за Боги един специален подарък – книга от поредицата за Хари Потър, която липсваше в колекцията й.“

 

Фотокредит: Facebook „Като две капки вода“, „Бон-Бон Мюзик“ 

Актуално

Избрано за вас