Керана и Орлин Павлов влизат в семейството на Дисни с „Желание“

Фото кредит: Forum Film

Керана и Орлин Павлов влизат в семейството на Дисни с „Желание“

Фото кредит: Forum Film
Сподели

„Няма нищо по-силно във Вселената от някой с истинско „Желание“ в сърцето си!“ Едва ли има по-добра илюстрация на това твърдение от Уолт Дисни, който създава иконичната фабрика за мечти, наречена Disney Animation.

През своята 100-годишна история студиото сътворява едни от

най-обичаните и успешни анимационни филми

на всички времена. Техните герои  живеят в сърцата на милиони хора.

На 24 ноември новата вълшебна приказка на студиото Желание“ отдава почит на тази страст.

Филмът ни отвежда в невероятното кралство Росас, където желанията се сбъдват. Там ни очаква 17-годишната Аша (озвучавана от Керана). Тя е неуморим оптимист с остър ум и е искрено загрижена за добруването на нейната общност.

Когато Аша отправя горещо желание към небесата, на нейния апел отговаря космическа сила – малка топка от неизчерпаема енергия, наречена Звезда. Заедно те

ще се изправят срещу страховития владетел на Росас –

красивият, но егоистичен крал Магнифико.

Те ще се стремят да опазят кралството и да докажат, че когато човек се свърже с магията на звездите, могат да се случат чудеса и желанията се сбъдват.

Поглеждаме зад кулисите на „Желание“ с ексклузивно видео, в което творческият екип на продукцията разкрива вълнението от работата си.

Авторите на филма ни уверяват, че „Желание“ не само почита наследството на Уолт Дисни, но и гледа смело в бъдещето и са категорични, че в киносалоните ни очаква уникална, изпълнена с много музика и хумор вълшебна история. Тя ще стопли сърцата ни и ще ни напомни, че не бива да спираме да мечтаем, защото желанията наистина се сбъдват.

Режисьори на „Желание“ са Крис Бък (Замръзналото кралство) и Фоун Вийрасънторн (Рая и последният дракон). Създаден е по сценарий на Дженифър Лий (Замръзналото кралство), Алисън Мур (Демоните на Да Винчи) и Крис Бък. Продуцент е Питър Дел Веко (Замръзналото кралство 2) и Хуан Пабло Рейес (Енканто).

Ролите на български озвучават Керана, Орлин Павлов, Георги Стоянов, Надежда Панайотова, Симона Бакалова, Цвети Пеняшки, Ангел Проданов и др.

„Желание“ се сбъдва от 24 ноември само в кината на 2D, 3D и 4DX.

Фото кредит: Forum Film

Актуално

Избрано за вас