Кортни Кокс със спомен за Матю Пери: Липсваш ми всеки ден

Фото кредит: NBCU Photo Bank

Кортни Кокс със спомен за Матю Пери: Липсваш ми всеки ден

Фото кредит: NBCU Photo Bank
Сподели

Звездата от „Приятели” Кортни Кокс (Моника Гелър) публикува прочувствено послание в своя профил в социалната мрежа Instagram по повод смъртта на колегата ѝ и екранен любим Матю Пери (Чандлър Бинг).

„Благодарна съм за всеки момент, който имах с теб, и ми липсваш всеки ден”, пише тя.

По думите ѝ, когато човек създаде близки отношения с някого, с когото работи, както тя и Матю, има хиляди спомени, които би искал да запомни. Актрисата споделя със своята аудитория един от тях и разказва каква история се крие зад него.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Courteney Cox (@courteneycoxofficial)

Чандлър и Моника трябваше да преспят заедно за една нощ в Лондон. Заради реакцията на аудиторията обаче това се превърна в началото на тяхната любовна история.  В тази сцена той ми прошепва забавен израз, който да кажа”, спомня си с умиление Кокс. Тя определя Матю като забавен и мил.

Непосредствено след кончината на Пери – Дженифър Анистън, Дейвид Шуимър, Мат Лебланк, Лиса Кудроу и Кортни Кокс излязоха със съвместно становище. То гласеше, че искат да си дадат време да осъзнаят какво се е случило и да оплачат своя приятел.

Матю Пери си отиде изненадващо от този свят на 28 октомври тази година. Той е открит безжинен в джакузито в дома си. Обстоятелствата около неговата смърт все още се изясняват.

Фото кредит: NBCU Photo Bank

Актуално

Избрано за вас