Изобилие от звездни гости отбелязат 25-тия рожден ден на „Грамофон“

Изобилие от звездни гости отбелязат 25-тия рожден ден на „Грамофон“

Сподели

Ако още не си запълнил септемврийските вечери със събития, които дълго ще помниш, днес те подканваме да го направиш. Защо? Защото един от най-обичаните нощни клубове в София навъртя цели 25 години. Gramophone Live&Event Club – или просто „Грамофон“, както го наричат всички, се нарежда до малкото заведения, които могат да се похвалят с толкова дълъг и пълноценен живот.

За честването на забележителния юбилей, клубът е подготвил цели 9 неповторими събития. Те представят историята на „Грамофон“ по периоди: клубна музика, ретро, комерсиални партита и изпълнения на живо заедно с тематични събития.

За откриващото събитие на 16 септември са поканени

едни от най-обичаните и разпознаваеми лица на българската клубна сцена

Сред тях са DJ Paragraff_22 (Ilko), който е бил resident на „Грамофон“ в зората на клуба и DJ Burlak, работил с изпълнители като Графа, Михаела Филева, Любо Киров, D2 и др. Официалните спонсори на празника Bushmills, Jose Cuervo и Heineken са се погрижили настроението на всеки посетител на събитията да придобие още по-приповдигнат вид.

No More Many More

Програмата на клуба е повече от богата. Тя включва участия на най-добрите БГ хип-хоп изпълнители, преминава през известни диджеи и достига до лайв изпълнения и концерти на редица големи имена. Сред тя се нареждат Стефан Вълдобрев, Иван Лечев, No More Many More и много други. През изминалия четвърт век стотици компании се доверяват на заведението в организацията на техните корпоративни партита и мероприятия.

„Грамофон“ предоставя сцената си и на много литературни четения, представяния на книги и стенд-ъп комеди представления. Редовните посетители са добре запознати и с известните тематични събития на клуба. И ако още не си избухвал на Let’s Party Like Gatsby, 00’s Fever, Tribute nights – време е да го направиш. Именно богатата програма и разнообразие обуславят дълголетието на клуба и го поставят на значимо място в сърцата на хората в София.

Е, след всичко споделено, вече знаеш защо си заслужава да пренаредиш програмата си и да дадеш старт на купона. Едно е сигурно – изненадите и доброто настроение са гарантирани!

Актуално

Избрано за вас