Ще се завърне ли Дженифър Лоурънс в „Игрите на глада“?

Фото кредит: MURRAY CLOSE/COLOR FORCE/LIONSGATE/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Ще се завърне ли Дженифър Лоурънс в „Игрите на глада“?

Фото кредит: MURRAY CLOSE/COLOR FORCE/LIONSGATE/KOBAL/SHUTTERSTOCK
Сподели

Вероятността феновете на „Игрите на глада” отново да видят Дженифър Лоурънс в ролята на Катнис Евърдийн все повече избледнява.

Актрисата наскоро заяви, че би била готова да се върне в поредицата, базирана на книгите на Сюзън Колинс. Продуцентът Нина Джейкъбсън обаче смята, че появата на Катнис в бъдеща част ще зависи от автора, пише списание People.

„Ако Сузана има какво да каже, тя ще напише книга за това“, заяви 58-годишната Джейкъбсън в интервю за Yahoo! Entertainment по повод предстоящата премиера на предисторията на филма „Игрите на глада“: The Ballad of Songbirds & Snakes.

„Колкото и да обичам Катнис, мисля, че

нейната история е завършена“,

добави продуцентът. „И мисля, че Сюзън смята, че нейната история е завършена“

По време на промоцията на комедията си „Без особени чувства“ през юни 33-годишната Лоурънс заяви пред Variety, че би била „напълно“ отворена да се превъплъти в ролята на Катнис.

„О, Боже мой – напълно!“, възкликва носителката на „Оскар“, когато я питат дали някога би искала отново да вдигне лъка и стрелата на героинята си.

Лорънс играе ролята на героинята на първите четири филма от поредицата „Игрите на глада“. Лентите счупиха боксофис рекордите от 2012 г. до 2015 г., като спечелиха

повече от 3 милиарда долара

в световен мащаб.

В предстоящия филм „Балада за пойните птици и змиите“ участват Том Блит и Рейчъл Зеглер.

Филмът проследява живота на 18-годишния Кориолан Сноу (в оригиналната поредица изигран от Доналд Съдърланд, а в новия филм – от Блит), който ще се издигне до тираничен президент на Панем.

Сред актьорския състав са още Хънтър Шафър, Питър Динклидж, Виола Дейвис, Джейсън Шварцман и Джош Андрес Ривера.

Докато беше на Международния филмов фестивал в Торонто през септември, Лоурънс каза пред репортери какъв съвет би дала на актьорския състав на предисторията:

„Вие, хора, ще си прекарате добре. Просто се забавлявайте – не се тревожете за нищо“.

Нашумялата в момента певица Оливия Родриго също ще стане част от лентата – тя ще се включи към саундтрака на филма. Тя сподели новата си песен „Can’t Catch Me Now“. Песента е създадена заедно с продуцента Даниел Нигро.

Ще можем да гледаме „Игрите на глада: Балада за песнопойците и змиите” на голям екран от 17 ноември.

Фото кредит: MURRAY CLOSE/COLOR FORCE/LIONSGATE/KOBAL/SHUTTERSTOCK

Актуално

Избрано за вас