Zedd прави феновете участници в новия си видеоклип чрез виртуална реалност

Снимка: lucky.zedd.net.

Zedd прави феновете участници в новия си видеоклип чрез виртуална реалност

Снимка: lucky.zedd.net.
Сподели

 Американският диджей и музикален продуцент Zedd говори пред Entertaiment Tonight за първия си албум от близо десетилетие – „Telos“, и разкрива защо обича да прави музика.

„Винаги съм бил човек, който предпочита качеството пред количеството,

затова през целия си живот не съм издавал чак толкова много музика. Чувствам, че в моя албум няма нито една минута пълнеж. Всяка една песен е от значение. Изрязах от записа всичко, което не ми се струваше, че има основателна причина да бъде в него“, споделя той.

Снимка: Kirby Gladstein

Албумът е нещо повече от сборник с песни, той е по-скоро преживяване, което слушаш отначало докрай, което наистина те отвежда на пътешествие, при което имаш чувството, че изпълнителят е мислил за всяка секунда от този диск, а не само за двата хитове в него“, казва той.

Освен че използва този метод, за да се свърже още повече със слушателите, продуцентът си партнира с Intel, използвайки процесора Core Ultra. По този начин създават преживяване с изкуствен интелект, свързано с неговия сингъл „Lucky“ с Remi Wolf. В него участниците могат да се интегрират дигитално в подбрани от изкуствен интелект серии от съдържание, перфектно синхронизирани с песента.

Снимка: lucky.zedd.net.
„Изживяването на Lucky AI е наистина свързано с това да доближа някого до емоциите, които изпитвам с песента.

Възможността да бъдеш смесица от нещо като режисиране на музикален клип в реално време и създаване на собствено художествено оформление. Целта е накрая да те направи част от ДНК-то, което изградихме за този албум“, обяснява авторът на песента. За да се включите в завладяващото преживяване, посетете lucky.zedd.net.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас