Шест емблематични домове на знаменитости, които можете да наемете

Снимка: Dinah Shore Palm Springs Estate

Шест емблематични домове на знаменитости, които можете да наемете

Снимка: Dinah Shore Palm Springs Estate
Сподели

Чудили ли сте се някога какво е да живеете като известните личности? Е, сега вече можете да отседнете в дома на няколко знаменитости. Напоследък те се възползват от услугите на Airbnb и Booking.com, за да отдават домовете си под наем. Не се притеснявайте, имена като Леонардо ди Каприо, Аштън Къчър и Мила Кунис не се нуждаят от пари – това е просто

нов маркетингов подход

към краткосрочните наеми.

Ето някои от известните домове на знаменитости, които можете да наемете – от луксозни помещения, принадлежащи на звезди, номинирани за „Оскар“, до провинциални резиденции, в които са живели любимите ви автори.

Аштън Къчър и Мила Кунис

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Ashton Kutcher (@aplusk)


Аштън Къчър и Мила Кунис си партнират с Airbnb, за да обявят своята вила за гости на брега на морето в Санта Барбара за отдаване

под наем само за една нощ – напълно безплатно.

Двойката също така обяви, че ще остане в основната къща по време на посещението на гостите си, което е наистина мечтан сценарий.

Гуинет Полтроу

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)


Напоследък Airbnb изпробва нестандартни идеи. Домът на Аштън и Мила е само едно от предложенията, публикувани от знаменитости в сайта. Гуинет Полтроу също обяви своята вила за гости в Монтесито безплатно в сайта. Във видеото в Instagram, придружаващо съобщението, отбеляза: „Самотата е човешко състояние, но през последните няколко години засилената изолация и липсата на общност направиха живота ни още по-фрагментиран“.

Леонардо ди Каприо
Снимка: Dinah Shore Palm Springs Estate

Тук някъде приключва списъка с евтините настанявания… Носителят на „Оскар“ и известен любител на яхтите Леонардо ди Каприо

има няколко къщи по целия свят,

но красивият му и исторически дом в Палм Спрингс може да бъде ваш срещу доста висока наемна цена. Къщата с адрес 432 Hermosa Place е принадлежала на легендарната холивудска певица Дейна Шор преди да бъде закупена от него. Мястото разполага с шест спални, седем бани, коктейл бар, тенис корт и отопляем басейн, които могат да бъдат ваши срещу наемна такса, която започва от 3750 долара на вечер.

Джейн Остин
Снимка: Airbnb

Добре де, тя наистина не е съвременна знаменитост, а по-скоро литературна икона от миналото. Можете ли да си представите да изживеете фантазиите си за Елизабет Бенет

в действителния семеен дом на Джейн Остин?

Намира се в Бат, Обединеното кралство. Настоящите собственици са запазили някои класически елементи, а същевременно са направили и някои вероятно необходими съвременни промени. Обърнете внимание, че в нито един от романите на Джейн не се споменава за водопроводната инсталация. В Airbnb мястото за настаняване се предлага само за 253 долара на вечер.

Стинг

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Villa il Palagio (@villailpalagiotuscany)

Стинг и съпругата му Труди изглеждат интересни хора. Не е изненадващо, че тези знаменитости притежават прекрасна

италианска вила от 16 век,

която отдават под наем на посетители. Il Palagio, както е известно имението, се състои от три отделни къщи с пространство за провеждане на събития, което може да побере до 400 гости. Всички това може да бъде резервирано на уебсайта на имението.

И въпреки че цената може да накара подобен наем да блесне в очите на повечето от нас, имението произвежда вино, мед и зехтин за продажба.

Елвис Пресли
Снимка: Karen Pulfer Focht

Феновете на музиката трябва да се активизират и да си резервират престой в 328 Lauderdale Courts в Мемфис – единствената къща, собственост на Елвис в света, която предлага на феновете си посещения с нощувка.

Кралят на рокендрола е живял тук с родителите си на възраст между 13 и 17 години. Оттогава насам апартаментът с две спални е възстановен в предишния си блясък от средата на века, включително винтидж обзавеждане и богата колекция от класически филми на Пресли.

Има дори тиган и карта с рецепти за приготвяне на любимите на Елвис пържени сандвичи с фъстъчено масло и банани.

Актуално

Избрано за вас