Коя е мечтаната дестинация за всяка зодия?

Снимка: Getty images

Коя е мечтаната дестинация за всяка зодия?

Снимка: Getty images
Сподели

Когато решиш да напуснеш дома си и да се отправиш на път, никога не знаеш какво ще ти се случи. Използването на зодиакалния ви знак за избор на дестинация винаги е умен ход., пишат от Style Caster. Науката за звездите може да ви каже много за това как да изберете своето приключение. Ако жаждата ви за пътешествия става невъзможна за пренебрегване и не сте сигурни къде да отидете, позволете и на астролозите да насочат вниманието ви към вашата представа за перфектната почивка.

Снимка: Getty images
Овен

Когато решите да пътувате, не се замисляте. Искате да направите екскурзия, която да накара сърцето ви да бие и адреналина ви да се покачи! Да се излежавате в курорта и да се “ излежавате“ през целия си престой звучи добре на теория. Но това, което наистина искате, е незабравимо приключение. Спускането с въжета през джунглите на Коста Рика е по-скоро за вас, тъй като ви кара да се чувствате като супергерой, който се издига в небето. Скалното катерене в мистичното царство на Йосемити би активирало вътрешния ви воин.

Снимка: Getty images

Ще ви хареса и парапланеризмът над кристалния океан на Куинстаун, Нова Зеландия. По душа сте смелчага, затова трябва да признаете, че сте мечтали за гмуркане в аквариум с прочутите големи бели акули на остров Гуадалупе. Обзалагаме се, че ще сте един от малкото хора в света, които могат да преодолеят този страх.

Телец

Нищо не се харесва повече на Телеца от почивка, която задоволява всичките му пет сетива. Ако ще се отклонявате от пътя си, за да опаковате багажа си и да се натъпчете в седалката на самолета, по-добре да отидете на някое красиво място. С удоволствие бихте разгледали симпатични малки градчета, които са известни с пазаруването и храненето си, като облицованото с къщички крайбрежно кътче Кармел-бай-те-Сий, Калифорния.

Снимка: Getty images
Вероятно мечтаете да вдишвате ароматите на различни подправки,

изложени на откритите пазари в Маракеш. Ако наистина искате да задоволите частта на Телеца от вашата личност, следващата ви почивка трябва да бъде в Прованс, Франция. Там можете да посетите ароматния град Грас и да създадете свой собствен луксозен парфюм в Studios des Fragrances Galimard.

Близнаци

Когато решите да избирате дестинация, рядко имате определен план или маршрут. Обикновено предпочитате да изберете оживен град с интелектуална енергия и автентични културни предложения. Обичате да се носите по течението и да позволявате на естественото движение на града да бъде ваш екскурзовод. Освен това лесно се отегчавате.

Ето защо дестинацията ви трябва да е град, който никога не спи.
Снимка: foundthebar.com

Потопете се в ученолюбивия артистичен център на Флоренция, Италия, или станете галванизирани от оживения нощен живот на Берлин, Германия. Посетете Nightjar в лъскавия квартал Шордич, докато сте там, защото техните богато украсени и изключително оригинални коктейли засрамват другите миксолози.

Рак

Родени сте, за да прекарвате дните си, като се разхождате по плажа и събирате раковини. Любимото ви чувство е да се събуждате от разбиващите се вълни, докато спите до 11 ч. сутринта. Вие сте Рак, който също така се управлява от рака (същество, което живее там, където пясъкът се среща с морето). Да сте близо до воден басейн е като балсам за душата ви. С удоволствие бихте резервирали престой в замък от 13-и век някъде по фолклорното крайбрежие на Ирландия.

Мечтаете да се изгубите в спокойния ритъм на кристално синята вода,
Снимка: travelingcanucks.com

която нежно се плиска във вашето подводно бунгало в Бора, Бора. И ако все още не сте потопили тялото си в мистичните геотермални извори на Исландия, трябва да започнете да го проявявате сега.

Лъв

Вие буквално сте подвластни на слънцето. Винаги искате да сте там, където е най-слънчево. Имате високи стандарти, поради което обикновено не се задоволявате с резервирането на клиширан, универсален туристически пакет. Вероятно имате дълъг списък с елитни плажни курорти, които планирате да посетите през целия си живот.

Вероятно нямате нужда да ви казвам къде е партито.
Снимка: ibizahighlife.com

Но ако имате нужда от напомняне, някъде по крайбрежието на Ибиса, Буенос Айрес или Сен Тропе има клуб с вашето име в списъка. И понеже винаги се надявате на кралско отношение, ще ви изпратя направо в Jackie O’Beach Club на древния и омагьосващ остров Миконос, Гърция. Бъдете внимателни, защото може да се окаже, че до изгрева на слънцето ще споделяте бутилка вино с Бакхус и неговото стадо маениди.

Дева

Родени сте интелектуално любопитни и готови да учите, Обичате да пътувате до места, които разширяват съзнанието ви. Обичате простия акт да се разхождате из живия, дишащ музей, който съществува по пътищата на всеки град. Когато се чувствате мозъчно устроени, мечтаете да прелиствате стари учебници с кожена подвързия в световноизвестната Британска библиотека в Лондон.

Снимка: Patrick Robert Doyle

Когато се чувствате земни, планирате да събирате диви гъби в северозападната част на Тихия океан. Обичате да посещавате безобидни места, като най-високия термометър в света в Бейкър, Калифорния, или музея на солниците и пиперките в Гатлинбърг, Тенеси. Въпреки това, една дестинация, която гарантирано ще остави у Девата чувство на удовлетворение, е посещението на музея „Джей Пол Гети“ в Лос Анджелис. Входът е не само безплатен, но и включва огромна колекция от произведения на изкуството и спираща дъха градина, заобиколена от една от най-прекрасните гледки, които някога сте виждали.

Везни

Когато пътувате някъде за удоволствие, това трябва да е място, което ви кара да се чувствате така, сякаш можете да се преместите там. Искате да посетите място, което ви кара да се чувствате като влюбени. Париж често е наричан „най-красивият град в света“ и вие напълно ще се съгласите, тъй като квартали като Монтемартр ще ви върнат направо във времето на абсента и Тулуз-Лотрек.

Снимка: Getty Images

А винаги, когато часовникът удари 11:11, вероятно си пожелавате един ден да пазарувате Gucci, Valentino и Versace по бутиците на Милано, без да се налага да проверявате цената. И тъй като сте безнадежден романтик по душа, знаете, че ще трябва да се отбиете в къщата на Жулиета във Верона, Италия, и да си помислите колко силно трябва да е била влюбена в своя скъп Ромео.

Скорпион

Може и да сте воден знак, но не можете да не се чувствате живи в пустинята. В астрологията ви управлява скорпионът – същество, което вирее на места, които са сухи, безводни и отдалечени. Когато стоите в пустинята, разположена далеч от всякакви градски светлини, и гледате нагоре към морето от звезди, няма как да не се чувствате така, сякаш всичко е точно както трябва.

Снимка: flickr.com

Ще ви хареса да се разхождате из буйните води на река Върджин в националния парк „Сион“ или да се приютите в лъскава глемпинг палатка някъде между ярките Червени скали на Ню Мексико и тучните гори на Западно Колорадо. И тъй като искате всяко преживяване да е духовно, трябва да добавите в списъка си със задачи медитация в звукова баня в скалите на Джошуа Три възможно най-скоро. Ще ви се иска да се събуждате с такава красота всяка сутрин до края на живота си!

Стрелец

Не е необходимо да знаете къде отивате.  Само че сте на път! Никой зодиакален знак не обича да опознава света повече от вас. Затова вероятно вече сте намерили начин да превърнете пътуването в основен аспект от живота си. Не ви трябват билети за първа класа или скъпи хотелски стаи, а само кола, пълна с бензин, и сърце, изпълнено с желание за пътешествия. С удоволствие бихте пътували с влака на „Амтрак“ от единия край на страната до другия, като започнете от Лос Анджелис, преминете през Средния Запад и завършите своята дестинация  някъде край Ню Йорк. Когато се почувствате разточителни, можете дори да изберете луксозен круиз. Той ще ви осигури забавления на кораба и извън него.

Снимка: flikr

Искате да пътувате на сафари из резервати за дива природа като Серенгети в Танзания или Масай Мара в Кения. В момента, в който Стрелецът види слон в дивата природа, може да умре щастлив.

Козирог

Козирогът не обича нищо повече от това да бъде на върха на света, затова планинският регион му осигурява всичко, от което тази решителна земя може да се нуждае. Това не само дава на Козирога какво да изкачи, но и гарантира, че е далеч, далеч от всичките си проблеми долу. Опитайте се да намерите Козирог, който да не е мечтал да стигне до върха на Мачу Пикчу или да кара ски някъде в Аспен, Колорадо или във Френските Алпи. Тъй като Козирогът управлява зимата, той би се влюбил безумно в коледните базари в Копенхаген.

Снимка: Getty images
Козирозите винаги тайно си мечтаят да бъдат крале,

Те имат всички основания да планират като дестинация някой от приказните дворци в Бавария, Германия. Чувала съм, че замъкът Нойшванщайн е още по-вълшебен в снега!

 

Актуално

Избрано за вас