Ариана Гранде отговаря на критиките относно промяната в гласа ѝ

Снимка: Universal Pictures

Ариана Гранде отговаря на критиките относно промяната в гласа ѝ

Снимка: Universal Pictures
Сподели

Ариана Гранде се присъедини към колежката си от „Злосторницата“ Синтия Ериво на корицата на Vanity Fair и отвърна на критиките за промяната в гласа си. Хората твърдят, че по време на снимките на предстоящия мюзикъл той е станал по-слаб и задъхан. Носителката на „Грами“ участва в лентата в ролята на Глинда. Тя  прекарва почти две години в заснемането на проекта, пише Variety.

Снимка: Universal Pictures

„Има част от обществото, която не е запозната с това какво е необходимо, за да трансформираш гласа си. Това е независимо дали става дума за пеене, за приемане на различен диалект за роля или за озвучаване на персонаж“. Това казва Гранде в отговор на това, че интернет често критикува нейния по-мек глас. „Когато го прави актьор от мъжки пол, това е признато“, добави тя.

„Определено се правят шеги, но те идват винаги след похвалилите:

„О, уау, той беше толкова вглъбен в ролята“. И това е просто част от работата, наистина. Приказка, стара колкото времето, да бъдеш жена в тази индустрия. С теб се отнасят по различен начин и си под микроскоп по начин, по който някои хора не са.“

Критиките към гласа на Гранде достигнаха своя пик през лятото, когато в социалните мрежи се разпространи клип, на който тя сменя различни регистри по време на интервю за подкаста „Podcrushed“ на Пен Бадли. Тогава певицата се включи в TikTok, за да се противопостави на подигравките, като написа: „Умишлено променям често вокалното си положение (високо/ниско) в зависимост от това какво пея“, написа тя. „Винаги съм го правила по този начин.“

„Това е нещо, с което наистина се гордея“, казва Гранде пред Vanity Fair за гласа си. „Част от причината, поради която исках да се защитя в социалните мрежи е , защото наистина се гордея с упоритата си работа и с факта, че дадох 100% от себе си, включително физиката си, за тази роля.

Гордея се с това, затова исках да го защитя.“

„През цялата ми кариера беше много трудно да се ориентирам психически в различни ситуации“, казва Гранде. „Бях тази достъпна, забавна червенокоска в Nickelodeon и всички ме харесваха. После имах твърде много хитове и всички решиха, че съм музикална дива. После се случиха и други ужасни неща и изведнъж станах герой и жертва.“

Снимка: Allure

„Честно казано, трябваше да положа много усилия, за да мога да издържа толкова дълго и да лекувам определени части от връзката си със славата и с това, което правя, заради тези таблоиди, които се опитват да ме унищожат, откакто бях на 19 години“, продължава тя по-късно.

„Но знаете ли какво? Аз съм на 31 години и не съм съвършена,

но определено съм добра и се гордея с това, в което се превръщам. Никога няма да позволя на непочтените таблоиди да съсипят живота ми или възприятието ми за това какво е истинско и добро“.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас