Лизо уточнява, че не се отказва от музиката

Лизо уточнява, че не се отказва от музиката

Сподели

Певицата Лизо разясни загадъчните си коментари „Напускам“. Тя каза на феновете си, че не напуска музиката или социалните медии.

„Когато казвам „отказвам се“, имам предвид, че

спирам да обръщам внимание на негативната енергия“,

каза певицата във видео, публикувано в Instagram. Миналата седмица тя остави феновете си да гадаят с публикация в социалните мрежи. В нея написа, че ѝ е омръзнало да търпи да бъде „влачена от всички в живота ми и в интернет“. След това добавя: „Напускам“.

Във второто си изявление тя допълни: „Това, от което няма да се откажа, е радостта от живота ми, а именно – да правя музика и да се свързвам с хората, и знам, че не съм сама. В никакъв случай не съм единственият човек, който изпитва този негативен глас, който е по-силен от позитивния“.

В края на изказването си тя отправи послание към другите, които усещат притегателната сила на негативността в живота си. „Ако успея да дам само на един човек вдъхновение или мотивация да се застъпи за себе си и да каже, че престава да позволява на негативните хора, на негативните коментари да побеждават, тогава съм направила дори повече, отколкото можех да се надявам“, каза тя.

„Ще продължа да вървя напред и да бъда себе си“.

В публикацията си от миналата седмица Лизо казва, че постоянно се сблъсква с „лъжи, които се изричат по мой адрес заради влияние и гледни точки“. Сподели, че е обект на шеги „всеки път заради това как изглеждам“ и че непознати разнищват характера ѝ.

„Всичко, което искам, е да правя музика, да правя хората щастливи и да помагам на света да бъде малко по-добър от това, което съм намерила“, пише тя. „Но започвам да усещам, че светът не ме иска в него“.

Тези коментари от страна на певицата идват покрай критиките на адвокатите на бившите танцьори на Лизо, които миналата седмица разкритикуваха изпълнението на певицата на събирането на средства за президента Джо Байдън.

Групата танцьори подаде иск срещу певицата

за сексуален тормоз и други нарушения на работното място за първи път през август миналата година. През март Billboard съобщи, че искът е спрян, докато тя обжалва решението, което позволява на делото да продължи.

Актуално

Избрано за вас