Близки на Бритни Спиърс твърдят, че певицата злоупотребява с алкохол и наркотици

Снимка:: Valerie Macon / AFP

Близки на Бритни Спиърс твърдят, че певицата злоупотребява с алкохол и наркотици

Снимка:: Valerie Macon / AFP
Сподели

„Бритни Спиърс е на ръба да навреди на себе си или на околните„, твърдят нейни близки пред таблоида TMZ. Те разказват пред изданието, че психичното здраве на певицата се е влошило, откакто приключил казусът с настойничеството. По техни думи тя често не приема лекарствата, които я стабилизират. Освен това – злоупотребява с различни видове наркотици и алкохол. 

Близките ѝ допълват още, че проявявала радикални промени в настроението и често проявявала ярост, която завършвала с физическо насилие.

„Понякога е невъзможно да се общува с нея, защото тя не може да води рационален разговор“, коментират те, цитирани от dir.bg.

TMZ посочва още, че Спиърс отново поддържа отношения с бившия си приятел Пол Солиз, който е престъпник. Двамата дори наскоро влезли във физическа саморазправа след прекомерна употреба на алкохол в хотел. Тогава Бритни се е озовала полугола в коридора, крещейки на хората. Извикана е линейка, след като певицата наранила сериозно своя глезен.

Разтревожените ѝ близки са обезпокоени от факта, че откакто е свободна, е станала неузнаваема. А източници на TMZ обясняват: „Някой я снабдява с наркотици и дилър подхранва зависимостта ѝ“.

Самата Бритни наскоро обясни в Instagram причината за поведението си.

„Едно време бях държана на едно място против волята си за много дълго. Оттогава не съм същата“, изтъкна певицата.

Актуално