Карди Би и Offset се развеждат, рапърката очаква трето дете от него

Снимка: Getty Images

Карди Би и Offset се развеждат, рапърката очаква трето дете от него

Снимка: Getty Images
Сподели

Разводът между Карди Би и Offset отново е на дневен ред. Рапърката е решила да сложи край на брака си – този път наистина. Двамата са заедно от 2017 г. и имат две деца. Въпреки че първоначално планираха да се разведат през 2020 г., тогава любовта надделя и загърбиха всички недоразумения. Според Page Six нерешените проблеми и

предполагаемата изневяра на Offset са довели до окончателен крах.

Той отрича всички слухове, макар че неведнъж е забелязван в компанията на различни жени след участия.

Източник, близък до двойката, споделя, че двамата са се отдалечили и това е причината Карди да вземе това решение. По негови думи тя планира да поиска и попечителство над децата им, което подчертава сериозността на намеренията ѝ. Offset също е бил наясно със ситуацията и не е бил изненадан от решението за развод.

На фона на тази драма Карди изненада още повече феновете си, като обяви, че очаква трето дете, пише dir.bg.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Cardi B (@iamcardib)

„С всеки край идва ново начало! Толкова съм благодарна, че споделих този период с теб. Ти ми донесе повече любов, повече живот и най-вече – върнах си силата си! Напомни ми, че мога да имам всичко! Ти ми напомни, че никога не трябва да избирам между живота, любовта и моята страст! Обичам те толкова много и нямам търпение да станеш свидетел на това, което ми помогна да постигна, какво ме подтикна да направя! Толкова по-лесно е просто да понасяш обратите и изпитанията в живота, но ти, брат ти и сестра ти ми показаха защо си струва да се боря“, написа под поста си рапърката.

За разлика от нея – Offset все още не е направил публичен коментар по темата.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас