Крис Рок простил на Уил Смит за шамара на „Оскар“-ите

Снимка: COREY NICKOLS VIA NETFLIX

Крис Рок простил на Уил Смит за шамара на „Оскар“-ите

Снимка: COREY NICKOLS VIA NETFLIX
Сподели

Уил Смит и Крис Рок се помириха тайно след скандала в нощта на „Оскар“-ите, заяви близък до тяхното обкръжение пред Mirror.

По негови думи Рок е простил на Смит, след като и двамата си поговорили на четири очи. Те си признали, че дълго време трупали напрежение около проблема, който скандализира света преди няколко години. „И двамата знаят, че са преминали границата“, каза запознатият, който допълни: „Помириха се и сега са продължили напред с добро“.

Мъжът заключи, че шамарът, който отнесъл Крис, е бил личен, тъй като

актьорът „прекалено дълго е търпял подигравките

му относно брака му с Джейда„.

„Когато удариш някого, осъзнаваш, че този човек е приел коментарите лично. Разбирам го“, посочи още източникът. Но в крайна сметка: Крис и Уил са в добри отношения. Осъзнали са грешката си. Крис – за подигравките, Уил – за публичния шамар“.

Припомняме, че преди повече от две години Смит удари Рок в лицето на сцената на „Оскар“-ите, след като комикът се пошегува остро с външния вид на Джейда Пинкет Смит.

Джейда, нямам търпение за „Редник Джейн 2“, каза той, като очевидно имаше предвид обръснатата ѝ глава, която е резултат от състоянието на косопад – алопеция. Тогава съпругът ѝ излезе на сцената и удари комика. След като се върна на мястото си,  извика „Дръж името на жена ми далеч от устата си“, пише dir.bg.

По-късно той се извини на сцената.

„Искам да се извиня на Академията. Искам да се извиня на всички мои колеги, номинирани“, каза той, докато приемаше „Оскар“ за най-добър актьор.

Актуално

Избрано за вас