Дъщерята на Зуека среща любовта на снимачния сет на „София вкъщи“

Дъщерята на Зуека среща любовта на снимачния сет на „София вкъщи“

Сподели

Девина Василева, дъщерята на Васил Василев-Зуека и Нина Димитрова, получава и роля, и гадже на снимачния сет на сериала „София вкъщи“. В комедийната драма на bTV тя дебютира тази седмица като Неда, непокорното дете на „лошата“ шефка на брокерите Камелия (Илияна Лазарова).

Афектирана, че майка ѝ не я пуска на музикален фестивал в Румъния,

тя решава да я дискредитира пред колегите ѝ и умишлено се проваля на изпитите в училище, въпреки че е сред първенците на випуска.

Първоначално Девина започва работа по поредицата зад кадър, като втори асистент-режисьор.

„Когато вече бяхме преполовили снимките, се оказа, че имаме проблем с намирането на актриса, която да изиграе Неда. Докато бяхме на среща за следващия блок, Кръстю Ламбев – продуцентът на сериала, просто се обърна към мен и ме попита: „Искаш ли ти да си?“., разказва за bTV Девина.

Първоначално приема идеята на симпатична шега, но решава да се предизвика. За целта първо си боядисва косата.

„С Неда си приличаме по това, че и двете нямаме цедка. Може би малко повече премислям нещата, за разлика от нея. Тя просто скача и не мисли за последствията“, сподели Девина.

Младата режисьорка бе изненадана със специално включване от Васил Василев-Зуека от Испания, който не спести похвалите си за телевизионния ѝ дебют: „Направо влетя в сериала, ако трябва да съм честен, бях много приятно изненадан. За мен Девина има много приятно присъствие.

Като актриса тя е много органична и камерата я обича.

Искам да ѝ пожелая преди всичко да не се примирява със собствените си резултати, а да гони максимума“.

На снимачната площадка на „София вкъщи“ Девина среща и любовта в лицето на Мартин Кирилов, който е сет дресър на сериала. „Любовта на терен е много често срещано нещо, но да издържи толкова дълго – вече 11 месеца, е рядко явление. Всичко се случи по време на нощни снимки, озовахме се в една стая. Започнахме да си говорим и от приказка на приказка… излязохме на среща“, издаде тя.

В студиото на „Преди обед“ стана ясно, че

предстои да видим Девина и в американска продукция на „Дисни“,

рамо до рамо с Лиъм Нийсън и Дейзи Ридли (Рей от поредицата „Междузвездни войни“). Филмовата лента се развива през 1930 г. и разказва за жена, преплувала Ламанша.

Актуално

Избрано за вас