Лана Дел Рей се омъжи

Снимка: Getty Composite

Лана Дел Рей се омъжи

Снимка: Getty Composite
Сподели

Лана Дел Рей и Джереми Дюфрен са се венчали. 39-годишната певица и избраникът ѝ са си казали „да“ на 26 септември в Дез Алемандес, Луизиана. Мястото е общественият залив, където той работи като капитан в Arthur’s Air Boat Tours.

На снимките, публикувани от Daily Mail, певицата е облечена в дълга до пода бяла рокля с накъдрено деколте. Косата ѝ пък е вързана назад със светлосиня панделка, падаща на къдрици над лявото рамо. Според медията Дел Рей изглежда е била заведена до олтара от баща си Робърт Грант.

На няколко снимки и видеоклип се забелязва и Дюфрен. Той носи тъмен костюм, бяла риза и елегантни кафяви обувки, докато минава покрай няколко бели шатри. Наблизо дори е закотвена и лодка, украсена със зеленина и бели цветя.

Братята и сестрите на певицата – Каролин Грант и Чарли Хил-Грант, също присъстваха на събитието, предаде People.

Припомняме, че Дел Рей за първи път сподели снимки с Дюфрен във Facebook през 2019 г., след като взе участие в една от неговите екскурзии сред дивата природа.

Неотдавна номинираната за „Грами“ изпълнителка предизвика слухове, че тя и Дюфрен се срещат. Това се случи през май 2024 г., когато го отбеляза в публикация в Instagram. В нея тя го нарича  на галено „нейното момче“.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас