Актьори почетоха паметта на Джордж Майкъл

Снимка: robmcelhenney/Instagram

Актьори почетоха паметта на Джордж Майкъл

Снимка: robmcelhenney/Instagram
Сподели

Тази Коледа Райън Рейнълдс и Роб Макелхени „искат да ви подарят сърцата си”. Не съвсем, но това е подходящо за тази история. Приятелите и бизнес партньори, които заедно притежават британския футболен отбор „Рексъм“, пресъздадоха обложките на албума група Wham. На неговата корица те изглеждаха точно като Джордж Майкъл и Андрю Ридли.

„WREXHAM!“ – гласи надписът под снимките, които Макелхени публикува в профила си в Instagram.

Първата снимка е черно-бяла и е оформена като тази от обложката на хитовия празничен сингъл на Wham от 1986 г. – „Last Christmas“. Песента, носеща същото име, се превръща в най-продавания британски сингъл. Тя е записана през август 1984 г. в лондонското студио Advision Studios от Джордж Майкъл. По това време той е едва на 21 години. Музикантът свири на всички инструменти, звучащи в нея.

Снимка: robmcelhenney/Instagram

На втората снимка, която е цветна, двамата мъже пресъздават визията от обложката на албума „Fantastic“ от 1983 г. Рейнолдс и актьорът от „Винаги слънчево във Филаделфия“ явно споделят сходно чувство за хумор. Главният герой от „Дедпул” също сподели снимките в своята история в Instagram.

Снимките почитат паметта на звездата Джордж Майкъл, която си отиде на Коледа през 2016 г. Изпълнителят, който се прочу с участието си в Wham, а по-късно и като изключително успешен солов изпълнител, беше намерен мъртъв в дома си в Оксфордшир. Той си отива от този свят едва на 53 години.

По-късно аутопсията установява, че Майкъл е починал от естествена смърт.

Актуално

Избрано за вас