Селена Гомес стана част от училищен отбор по волейбол

Снимка: Vivien Killilea/Getty Images

Селена Гомес стана част от училищен отбор по волейбол

Снимка: Vivien Killilea/Getty Images
Сподели

Селена Гомес подари незабравим момент на отбор от ученици от гимназията в Колорадо, когато се появи на волейболния им мач.

На 30 август гимназията Telluride Middle/High School в Колорадо сподели в Инстаграм ръчно написан знак от треньора на отбора. Той гласеше: „Селена Гомес, моля те, изпей националния химн на един от домакинските ни мачове: „Петък 18:00 ч.; Събота 13:00 ч. Плакатът е подписан с думите: „THS Volleyball Team“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Selena Gomez (@selenagomez)

Изпълнителката уважи молбата и посети учениците по време на домакинския им мач в събота, 31 август. Там тя си направи снимки с играчите, както и с техните противници от Dove Creek High School.

„Те поискаха!!!“. Това написа Селена в Инстаграм на 31 август, като сподели свои снимки с двата волейболни отбора във физкултурния салон на Telluride Middle/High School.

„Не можех да не го направя, за първи път съм в Телюрайд!“
Снимка: Vivien Killilea/Getty Images

Актрисата сподели и видео, на което разговаря с развълнувани ученици отстрани на волейболното игрище. Мнозина снимаха срещата с телефоните си. „Когато Селена Гомес пристига в училище за волейболен мач съвсем случайно в събота!!!“, пише един човек в TikTok заедно с видеоклип на певицата с няколко ученици, към който друг потребител добавя: „Принцеса на народа“.

32-годишната певица беше в града за филмовия фестивал в Телюрайд 2024, където промотира музикалния криминален филм „Емилия Перес“. Нейната колежка Зоуи Салдана коментира снимките ѝ с учениците така: „Наистина най-милото и добро сърчице“.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас