Селена Гомес – за здравословните ѝ проблеми, пречещи ѝ да бъде майка

Снимка: Getty Images

Селена Гомес – за здравословните ѝ проблеми, пречещи ѝ да бъде майка

Снимка: Getty Images
Сподели

Селена Гомес говори откровено за това как може да изглежда пътят ѝ към родителството.

Актрисата и певица от филма „Убийства в сградата“, която и преди е разказвала открито както за психическите, така и за физическите си проблеми, за първи път разкри как диагнозата е повлияла на плодовитостта ѝ в интервю за Vanity Fair, публикувано в понеделник.

„За съжаление не мога да износя собствени деца.

Имам много медицински проблеми, които биха застрашили живота ми и този на бебето. Това беше нещо, за което известно време скърбях“, казва Гомес.

Гомес каза, че сурогатното майчинство и осиновяването са „огромни възможности“ за нея и призна колко много смята за „благословия, че има прекрасни хора, които желаят“ да направят и двете.

Снимка: Getty Images

„Не е задължително да е по начина, по който съм си го представяла. Мислех, че ще се случи по начина, по който се случва на всички. (Но) аз съм на много по-добро място с това“, каза Гомес. „Това ме накара да бъда наистина благодарна за другите възможности за хората, които умират да бъдат майки. Аз съм един от тези хора.

Вълнувам се за това как ще изглежда това пътуване, но то ще малко по-различно“.

В края на краищата, казва тя, няма значение как ще се случи това, защото „то ще бъде мое. Това ще бъде моето бебе.“

През 2015 г. Гомес разкри, че е диагностицирана с лупус – хронично автоимунно заболяване, което може да причини възпаление и болка във всяка част на тялото, като кара организма да атакува здрави тъкани, според американската фондация „Лупус“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Selena Gomez (@selenagomez)

През 2017 г. Гомес сподели, че състоянието ѝ е довело до трансплантация на бъбрек, дарен от нейната приятелка, актрисата Франсия Раиса. През 2020 г. тя сподели също, че е диагностицирана и с биполярно разстройство.

Гомес разказва за здравните си проблеми в документалния си филм от 2022 г. “My Mind & Me“.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас