Синът на Мария Гроздева отстреля сърцето на Мария Бакалова

Синът на Мария Гроздева отстреля сърцето на Мария Бакалова

Сподели

Най-разпознаваемата българка в Холивуд Мария Бакалова показа мъжът до себе си навръх Свети Валентин. За артист с номинация за „Оскар“ и космополитен начин на живот, изборът й е повече от патриотичен. Актрисата е с Валери Григоров, чието име

нашумя като участник в последния сезон на „Игри на волята“.

По-любопитния факт за него е, че е син на олимпийската ни шампионка по стрелба Мария Гроздева.

Бакалова сподели техни общи снимки в Instagram за Деня на влюбените.

Григоров е на 24 и е състезател по Border Cross със сноуборд. Студент по право е и споделя, че от майка си е наследил постоянството в спорта и позитивната нагласа на победител.  Подробности около връзката им с Бакалова не са известни за момента.

В момента звездата от „Борат“ снима филм в Солун.

Там се срещна с Ваня Щерева,

с чиято дъщеря Мила Роберт са състуденти от НАТФИЗ и са изключително близки. В интервю за YouTube подкаста й Мария споделя, че е супер сензитивна и витална, за това намира стабилността и рационалния подход към живота за „много секси“. Тя призна, че не чете какво се пише за нея в пресата и е забранила и на близките си да го правят. „Имах един период, в който преживявах всички писаници супер екзистенциално. Но гадното не води до нищо, за това избрах да се забавлявам. По-добре да те заболи коремчето от смях, отколкото да си супер сериозен.“, сподели хубавицата с кариера между Бургас и Ел Ей.

 

Фотокредит: „Игри на волята“/Facebook Maria Bakalova Official

 

 

Актуално

Избрано за вас