Анджелина Джоли с модна марка и роля на Мария Калас, докато баща ѝ снима в „Бояна“

Фотокредит: Oliver Contreras/UPI/Shutterstock

Анджелина Джоли с модна марка и роля на Мария Калас, докато баща ѝ снима в „Бояна“

Фотокредит: Oliver Contreras/UPI/Shutterstock
Сподели

Новините около Анджелина Джоли в последните седмици валят една след друга. Звездата, която изигра Джия Каранджи в биографичния филм за живота на един от първите супермодели на 20 век, създава своя собствена модна марка. Скоро Джоли ще влезе в образа на Мария Калас в биографичен филм за оперната певица и всичко това на фона на новината, че нейният баща – Джон Войт е в България.

Atelier Jolie ще е фокусирана върху устойчивата мода. Макар много подробности все още да се пазят в тайна, марката ще има и социален елемент.

Целта на Анджелина Джоли е да демократизира модната индустрия, позволявайки на потребителите да си партнират с мрежа от шивачи, производители на модели и занаятчии по целия свят, за да

създават свои собствени уникални дизайни.

Марката също ще работи в тясно сътрудничество с бежанците и ще оказва подкрепа на други недооценени групи, споделят от Vogue.

Датата на стартиране на Atelier Jolie все още не е потвърдена.

Фотокредит: Anthony Harvey/Shutterstock

Освен предстоящите приключения на Анджелина Джоли в модните индустрии, носителката на „Оскар“ ще влезе в ролята на

оперната певица Мария Калас в биографичния филм,

който изследва „бурната, красива и трагична“ история на живота на певицата.

Сценарият на Стивън Найт,  създателят на „Peaky Blinders“, ще проследи последните дни от живота на най-великата оперна певица в света.

Действието ще се развива през 70-те години на миналия век в Париж.

Приемам много сериозно отговорността към живота и наследството на Мария“, каза Джоли в изявление.

Ще дам всичко от себе си, за да отговоря на предизвикателството. Пабло Лараин е режисьор, на когото отдавна се възхищавам. Да получа шанса да разкажа още от историята на Мария с него и по сценарий на Стивън Найт е мечта за мен.

Фотокредит: EMI Classics
Мария Калас е наричана „Библията на операта“ от Леонард Бърнстейн.

Приказният ѝ глас не е единствената причина за нейната популярност. Калас е била изключително обсъждана личност със своето проблемно поведение и публична връзка с милионера Аристотел Онасис, преди той да я напусне заради Джаки Кенеди. Калас умира от сърдечен удар едва на 53 години.

И докато дъщерята върви уверено по своя път, Джон Войн се оказа в София.

Бащата на актрисата е пристигнал у нас в началото на май за снимки на нов филм. Според „24 часа“ той играе в главната роля в психологически трилър, който се снима в “Ню Бояна”.

Лентата е с работно заглавие „Shadow Land“, а историята се върти около героя на Войт – бивш президент на Щатите, който започва да посещава психолог, защото има натрапчиви сънища, че го грози опасност. Опасенията му са, че срещу него се подготвя атентат, който в крайна сметка наистина се случва. Режисьор на филма е Джеймс Бамфорд.

Четете още:

Анджелина Джоли ще бъде Мария Калас

„Брад Пит или отмъщението на един русокос“: Парадоксът на звездата

Анджелина Джоли прави кастинг за ухажори на дъщеря си

Актуално

Избрано за вас