Анджелина Джоли прави кастинг за ухажори на дъщеря си

Анджелина Джоли прави кастинг за ухажори на дъщеря си

Сподели

Холивудският секссимвол Анджелина Джоли подлага на импровизиран кастинг кандидатите за ухажори на дъщеря си Шайло, пише Life & Style. Според източник на изданието 16-годишното момиче „се интересува от срещи“, но звездата от „Злодеида“ задължително трябва да „одобри“ момчетата в обкръжението й.

Шайло е много общителна

Тя определено вече не е малко дете. Сякаш е пораснала за една нощ“, допълва източникът.

Според In Touch Weekly Шайло изкарва сама парите си, въпреки че баща като Брад Пит и майка като Джоли е обезпечена финансово за поколения напред.  Изданието определя тийнейджърката като „съобразителна, когато става въпрос за финанси“ и фиксира прихода й на 14 000 долара на седмица. „Шайло се занимава с танци, уроци и

четене на книги, които да превърне впоследствие във филми“,

споделя близък до Бранджелина пред In Touch Weekly. Той добавя, че Анджелина Джоли вече е ангажирана като асистент в продукция на тийнейджърката.

Предложени са й изгодни участия като модел, които тя обмисля. „Шайло казва, че моделството не е нейната стихия. Тя би използвала заплатата, за да финансира своите проекти в областта на танците, изкуството и киното.“, добавя източникът.

Най-голямото биологично дете на Анджелина Джоли и Брад Пит се ражда като момиче в Свакопмунд, Намибия, на 27 май 2006 г. На 3 години започва да носи момчешки дрехи. На 9 вече напълно осъзнава, че не се чувства добре в женското си тяло и иска да й казват Джон, а не Шайло Нувел, както е рожденото й име. През последните години Шайло премина и през хормонална терапия, която да трансформира тялото й и да й помогне да заприлича още повече на момче.

Фотокредит: Rocco Spaziani/dpa/AP Images

Актуално

Избрано за вас