Грант изненада Рийвс на червения килим с целувка

Грант изненада Рийвс на червения килим с целувка

Сподели

Киану Рийвс може и да е известен с ролята си на хладнокръвния убиец Джон Уик, но този уикенд той и дългогодишната му приятелка Александра Грант стоплиха сърцата на публиката.

По време на появата си на червения килим на гала вечерта на Музея за съвременно изкуство в Лос Анджелис, двойката бе заснета да се смее, усмихва и да се целува.

Малко срамежливо, малко на бързо, но изданията зад океана полудяха по близостта,

която демонстрираха 58-годишният актьор и 50-годишната му любима.

CNN отбелязва, че Александра, която е артистка, е избрала да се появи пред фотографите с яркочервена рокля на цветя, дълга до земята. А Рийвс изглежда елегантно в тъмносин костюм и раирана вратовръзка.

Медиите веднага коментираха, че фотографите са запечатали изненаданото лице на актьора, което значи, че самият той не е очаквал целувката.

В неотдавнашно интервю за списание People, звездата от „Матрицата“ споделя за интимент момент от любовния си живот, когато е попитан за „последния момент на блаженство“.

„Преди няколко дни с моята любима“, казва актьорът пред изданието: „Бяхме в леглото. Бяхме свързани. Усмихвахме се, смеехме се и се кикотехме. Чувствахме се страхотно. Просто беше много хубаво да сме заедно.“

Любов като на кино – от екрана към живота

Грант и Рийвс се познават отдавна – известно време са приятели, а след това започват да се срещат. Романсът им излезе наяве през 2019 година, когато минаха ръка за ръка по червения килим на арт гала в Лос Анджелис. През април миналата година в интернет се появиха слухове, че влюбените са сгодени. Киану беше забелязан в бижутериен магазин, където се твърди, че е избирал пръстен за Александра. Двойката обаче нито потвърди, нито отрече слуховете.

Актуално

Избрано за вас