Майли Сайръс с рокендрол фризура на корицата на Vogue

Фотокредит: Steven Meisel

Майли Сайръс с рокендрол фризура на корицата на Vogue

Фотокредит: Steven Meisel
Сподели

За юни Vogue наистина „пътува“ с брой, създаден на четири континента, включващ влакове, лодки, коли, мотоциклети, велосипед, автобус, магаре, шикозен малък Fiat 500 и цяла галактика от звездни модели, показващи най-доброто от лесната, великолепна и готова за слънце мода.

Корицата на предстоящия брой на модното списание, изобразява

впечатляващ портрет на Майли Сайръс.

Като допълнение към блестящата фотосесия, Майли даде и ексклузивно интервю, от което научихме няколко интересни неща от живота на певицата през последните месеци.

В разговора, Сайръс сподели, че големите концерти в стадиони са останали зад гърба й. Поп звездата вече не желае да се изявява пред голяма публика.

Да пея пред стотици хиляди хора всъщност не е нещото, което обичам“, каза тя пред изданието.

Няма връзка. Няма безопасност. Предполагам, че е доста трудно за хората – угодете на 100 000 души едновременно.

https://www.instagram.com/p/CsZA34atuRl/?utm_source=ig_embed&ig_rid=0055d317-6bc1-4697-8215-150d4bdcaa40

В интервюто, стана ясно, че звездата се е сдобила с ново гадже. Сайръс потвърди, че се среща с Макс Морандо за първи път. Въпреки че не е ясно кога точно двойката се е запознала, певицата каза, че са започнали да излизат „преди няколко лета“.

Морандо е барабанист, автор на песни и продуцент на групата Liily. Двойката остава сравнително

потайна във взаимоотношенията си,

като е снимана само няколко пъти заедно. Слуховете за срещата на двамата започнаха през ноември 2021 г., когато бяха забелязани на ревюто на Gucci Love Parade.

Поп идолът спомена също така, че хитът Flowers не е трябвало да бъде ритмично парче, а точно обратното – мелодична балада.

Последните години, Сайръс страда от хронично заболяване, което е причинило и остър пристъп точно след записването на парчето, посветено на бившия й съпруг. Въпреки това, 30-годишната певица сподели, че се справя с болката.

Освободих място за себе си, за да бъда с приятели и семейство, правейки това, което обичам, тренирам, храня се добре и научавам начини как да подобря живота си, оставайки посветен на практики и протоколи, които са специално създадени за мен.

Най-любопитният елемент от фотосесията на певицата, която изпълни „химна“ на 2023 г. Flowers, е нейната интригуваща фризура.

Фотокредит: Steven Meisel

Идеята беше да уловя нейната енергия и дух. Тази рокендрол атмосфера в косата“, обяснява фризьорът Гуидо Палау за вдъхновението зад чудесната дива коса на Майли Сайръс, споделят от Vogue.

Взривяващ, с пънк завършек, стилът е без съмнение на Майли.

Насочихме невероятната, положителна енергия на Майли“, добавя Палау.

Ако тази коса е отражение на енергията на звездата, може да се каже, че тя има много от нея. Обемна, къдрава и на места сресана назад, буйната коса на певицата представя нейния безграничен дух. Определено новият стил, с който „дебютира“ през април, допълва тази рокендрол визия. Едрите кичури, които са по-тъмни от русите й коси, на които свикнахме последно време, придават допълнително измерение на знойната й визия от корицата. 

Фотокредит: Steven Meisel

За да създам див ефект, накъдрих косата й по много свободен начин“, казва Палау, който преди това е работил със „супер милата, и супер позитивна“ Сайръс по кампания на Marc Jacobs. „Използвахме и сешоар много!

Резултатът е прическа, която е изпълнена с движение.

Също така си струва да отделите време, за да разгледате „каталога“ на Майли с отлични прически, защото тя наистина е преминала през всичко. От пънк до плажни къдрици, накъсан бретон и всичко между тях, пътуванията на косата й отразяват различните образи, които е приела в очите на обществеността. Променяйки външния си вид от фризура на фризура,

тя остава вярна на своята същност: жена, която живее живота пълноценно. И обича да експериментира.

Актуално

Избрано за вас